Θέμα: Φόρμες Access Teamviewer

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-12-13, 20:13
artchrist73 Ο χρήστης artchrist73 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Thumbs up

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tasos Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα!

Ο κώδικας θα χρησιμεύσει σε κάποιον που θέλει να δημιουργεί συνδέσεις σε απομακρυσμένους υπολογιστές υπό την προϋπόθεση ότι οι απομακρυσμένοι υπολογιστές διαθέτουν Teamviewer ή TeamViewer QuickSupport που είναι ανοιχτό και τα στοιχεία ID + Password είναι γνωστά.

Το TvID:="123456789" και TvPass:="1234" είναι απλά τα στοιχεία του παραδείγματος μου και φυσικά θα πρέπει να τα αντικατασταθούν με πραγματικά στοιχεία αλλά και να αποθηκευτούν σε πίνακα της Access μαζί με άλλες πληροφορίες όπως πχ. το όνομα απομακρυσμένου υπολογιστή.

Το TeamViewer QuickSupport το μόνο που κάνει είναι να παρέχει την πρόσβαση του υπολογιστή στον οποίο τρέχει σε κάποιον απομακρυσμένο.
Δεν κάνει κάτι άλλο που να μπορείς να αυτοματοποιήσεις.

Αν σε εξυπηρετεί το σκεπτικό μου βάλε όλο τον κώδικα σε μια λειτουργική μονάδα (Module) εκτός το τελευταίο του κομμάτι:

Κώδικας:
'Στο κουμπί της φόρμας:
Private Sub cmdTVConnect_Click()
'Το όρισμα Action_RemoteControl μπορεί να παραληφθεί
    TVConnect TvID:="123456789", TvPass:="1234"    ', Action:=TvAction.Action_RemoteControl
End Sub
που θα αντιστοιχηθεί σε ένα κουμπί σε φόρμα της Access.

Τάσος
Τάσο καλησπέρα δες τι μ... εκανα.
Δες δεν ξέρω τι έχω κάνει έχω μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια,επειδή είναι πολύ προχωρημένο για εμενα αυτό αν θες κάντο μου ζωντανό σε φόρμα αν θες βεβαια.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω από που θα βρει τους κωδικούς του teamviewer.Θα τους δηλώσω εγώ ?
Πιστεύω ένα παράδειγμα βάσης θα δω τι ακριβώς γίνετε!!
Συνημμένα Thumbnails
Access Teamviewer-images.jpg  
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb TEAM.mdb (196,0 KB, 18 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση