Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-12-13, 00:19
Skakinen Ο χρήστης Skakinen δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Διονύσης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Έχω φτάσει αισίως στο βήμα 5 από το αρχικό μου post. Πρόκειται για το στάδιο που βλέπετε στο αρχείο ''sample''.Έχω όμως δύο προβλήματα στην παρούσα φάση και ζητώ τη βοήθειά σας.

1. Στις Στήλες I,K εμφανίζονται τιμές σε κελιά των Γραμμών που έχουν ημέρα Κυριακή (πορτοκαλί κελιά) και στις Στήλες J,L εμφανίζονται τιμές σε κελιά των Γραμμών που έχουν την τελευταία μέρα του μήνα (πράσινα κελιά). ΟΙι τιμές αυτές είναι αντίστοιχα τα εβδομαδιαία (Δευ-Κυρ) και μηνιαία αθροίσματα από τις Στήλες E,F. Στη Στήλη M έχω βάλει συνάρτηση (=IF(K4>0;K4/I4;) που υπολογίζει το πηλίκο K4/I4, K5/I5,K6/I6 κοκ. Το πρόβλημα είναι ότι όταν δεν υπάρχουν τιμές σε κελιά των Στηλών K,I ,εμφανίζεται το σφάλμα #ΤΙΜΗ στα κελιά της Στήλης M.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με τη Στήλη N στην οποία υπολογίζεται το πηλίκο από τα μηνιαία αθροίσματα των Στηλών J,L.
Πώς αντιμετωπίζεται αυτό το #ΤΙΜΗ;

2. Θέλω τα κελιά (των Στηλών M,N) στα οποία θα εμφανιστεί το αποτέλεσμα Kx/Ix και Lx/Jx, να έχουν χρώμα όπως ακριβώς τα κελιά των Στηλών I,J,K,L τα οποία αντιστοιχούν σε τέλος εβδομάδας και τέλος μήνα αντίστοιχα. Στην Μορφοποίηση υπό όρους>Δημιουργία κανόνα κλπ έβαλα τον τύπο που χρησιμοποίησα στις Στήλες I,J,K,L (=Μ4<>"" και =Ν4<>"" αντίστοιχα) αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx sample.xlsx (48,1 KB, 13 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση