05-12-13, 10:03
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 09-05-2013
| |
Αυτόματη εμφάνιση καρτέλας
Καλή σας μέρα, μετά από την πολύτιμη βοήθεια σας κατάφερα επιτέλους και ολοκλήρωσα το πελατολόγιο μου.
Θα ήθελα μια τελευταία βοήθεια σε κάτι που σκέφτηκα.
Καθώς βλέπετε το αρχείο που σας επισυνάπτω έχει δυο φύλλα , την βάση και την καρτέλα
Αυτο που μπορώ να κανω τώρα ειναι το εξης: Επιγελοντας το φύλο "καρτέλα" και γραφοντας στο κελί B4
κάποιον κωδικό από την στήλη B του φίλου "βάση" εμφανίζονται αυτόματα στην καρτέλα όλα τα στοιχεια της γραμμής που βρίσκετε ο κωδικός.
Θα ήθελα λοιπόν αν γίνετε το εξής: Πατοντας πανω σε καποιο απο τα κελιά A4 ,A5 ,A6.....κ.ο.κ της βασης, πχ στο κελί A4 να μου εμφανίζεται αυτομάτως η καρτέλα του, συμλιρομενη με τα στοιχεια της γραμμής 4 της βασης, οπου βρίσκετε και το κελί A4 , κ.ο.κ για τα υπολοιπα κελια τησ στηλης Α της βασης.
Αν γίνετε θα προτιμούσα αυτο να φτιαχτει με κάποια συνάρτηση, όχι με κάποια μακροεντολή.
Δεν θα με πείραζε να κάνατε μια δεύτερη δικης καρτέλα για αυτη την δουλεια ,με δικη σας κωδικοποίηση αλλα με την ίδια εμφάνιση της δικης μου.
Περιμένω αγωνιωδώς την απάντηση σας.
Σας ευχατιστο παρα πολύ εκ τον προτερων.
|