25-11-13, 12:45
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Γεια σου Χρίστο (λεβέντη.  )
Μια χαρά το έφτιαξες το ζήτημα. Το προχωράω όμως και εγώ λιγάκι πάρα πέρα καθότι προσπαθώ να βρω λύση κατά την αρχειοθέτηση φίλε. Τι ακριβώς εννοώ:
Όλα τα βιογραφικά φτάνουν κοντά μου μέσω email φίλε και απλά τα αφήνω τώρα στα folder που έχω φτιάξει μέσα στον Outlook. Φαντάσου ότι έχω περίπου 20-25 διαφορετικές κατηγορίες (folders) ένα ουσιαστικά για κάθε επάγγελμα (πχ Δικηγόροι - Λογιστές κλπ). Τώρα με την Βάση που φτιάχνω το ζητούμενο είναι να φυλάγονται όλα τα βιογραφικά στον C:\ μέσα σε ένα σχετικό folder αλλά μετά και από τις σχετικές λύσεις που μου δώσατε αντιλήφθηκα (είπαμε άσχετος σε vba ) ότι για να δουλέψει είτε η μια είτε η άλλη λύση υπάρχει θέμα στον κώδικα. Σωστά?
Αν εγώ δημιουργήσω δηλαδή ένα κεντρικό folder (πχ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ) μέσα στον C:\, τότε προκύπτει θέμα κατηγοριοποίησης των βιογραφικών, σωστά? Δηλαδή εάν προσπαθήσω να δημιουργήσω και υπό-κατηγορίες μέσα στο folder ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ (πχ Δικηγόροι - Λογιστές κλπ) τότε αντιλαμβάνομαι ότι ο κώδικας αλλάζει άρδην και μάλλον σε πιο πολύπλοκη μορφή.
Πως πιστεύεις φίλε ότι μπορώ να λύσω και αυτό το θέμα?
Φιλικά,
Γιώργος
|