24-11-13, 18:19
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Αναγνώριση Serial Number του PC
Καλησπέρα Τόλη,
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Το παράδειγμα που μου έχεις επισυνάψει είναι αυτό που ζητώ. Θέλω όμως να ρωτήσω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνεται ο έλεγχος κάθε φορά που ανοίγει το πρόγραμμα μου αλλά το μήνυμα να εμφανίζεται μόνον στην περίπτωση κατά την οποία το serial number να μην ταιριάζει με αυτό του υπολογιστή μου.
Δηλαδή για να γίνω πιο κατανοητός:
1. Κάθε φορά που ανοίγω το πρόγραμμα μου να τρέχει ο κώδικας ελέγχου του serial number και στην περίπτωση κατά την οποία το verification είναι ΟΚ, να μην εμφανίζεται κανένα μήνυμα και όλα καλά.
2. Στην περίπτωση κατά την οποία κατά τον έλεγχο του serial number διαπιστωθεί λάθος serial number στην αντιστοίχιση, τότε να εμφανίζεται το σχετικό μήνυμα και να κλείνει το πρόγραμμα.
Και κάτι τελευταίο που είναι πολύ σημαντικό.
Όπως έχω αναφέρει, στο πρόγραμμα έχω προσαρμόσει φόρμα login. Στην περίπτωση αυτή πώς πρέπει να ενσωματώσω τον σχετικό κώδικα που μου αναφέρεις σε σχέση με την φόρμα login, πριν ή μετά?
Θεωρώ ότι με έχεις βοηθήσει αφάνταστα φίλε και σε ευχαριστώ, παρόλα αυτά θα εκτιμήσω την βοήθεια σου και πάλι.
Φιλικά,
Γιώργος
|