Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-13, 20:44
γιώργοςΚ Ο χρήστης γιώργοςΚ δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Καλησπερα Νικο και ευχαριστω και παλι για τον χρονο που διαθετεις στο θεμα μου. Το εκτιμω φιλε..

Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης:
Η βαση αναφερεται σε καποιο φυσιοθεραπευτικο κεντρο στο οποιο στην παρουσα φαση εργαζονται 3 ιατροι ο ενας εκ των οποιων ειναι ο ιδιοκτητης του κεντρου. Οπως προειπα η βαση ειναι αυτουσια σε προσωρινη φαση σε server και δεν εχω προχωρησει στο "σπασιμο" της σε front-end και back-end, πρωτιστος επειδη ακομη εργαζομαι σχεδιαστικα σε αυτη και επειτα ειναι και το ζητημα της δικης μου
απειριας και ελληψης γνωσεων προγραμματισμου σε access & vba.. Ετσι λοιπον εκανα τις απαιτουμενες ρυθμισεις και εβαλα το προγραμμα στον server για να μπορουν να την χειριζονται οι 3 χρηστες.

Το ζητουμενο:
Πρεπει να βρω τροπο ετσι ωστε οι 2 ας τους ονομασω απλους χρηστες να μην μπορουν να σβυνουν εγραφες, να μην μπορουν να βλεπουν συγκεκριμενες φορμες και reports etc σε αντιθεση με τον administrator ο οποιος εννοειται οτι πρεπει να εχει προσβαση σε ολα. Και εφοσον εχω ηδη προσαρμοσει στην βαση την διαδικασια log-in (παιρνωντας βεβαια βοηθει και ετοιμο κωδικα και φορμες απο το φορουμ) θα ηθελα λοιπον να εκμεταλευθω την διαδικασια αυτη εφοσον ο καθε χρηστης κανει log-in με δικο του user name & password, αρα μπορω να καθορισω και τα πιο πανω ισως με καποιο κωδικα(?). Φυσικα τα πραγματα μπορει να ειναι εντελως απλα και λογο απειριας να τα βλεπω πολυπλοκα..

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη..:-)
Φιλικα,

Γιωργος
Απάντηση με παράθεση