12-11-13, 19:19
|
| Όνομα: Βαγγέλης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 08-05-2013
| |
Τζίμη αυτό που μου προτείνεις δεν κάνει αυτό που θέλω ακριβώς καθώς κάθε φορά εκτυπώνει μόνο μια έκθεση και όχι μια ομάδα εκθέσεων. Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΤΖΙΜΗΣ Βαγγέλη δημιουργείς δύο εκθέσεις report_1 και report_2
Σε μια φόρμα περνάς ένα πλαίσιο ομάδας επιλογών όπου το πρώτο θε έχει τιμή επιλογής 1 και το δεύτερο τιμή επιλογής 2.
Στη συνέχει δημιουργείς ένα κουμπί εντολής προεπισκόπησης εκτύπωσης και στο συμβάν με το κλικ περνάς τον κώδικα
If [Πλαίσο2] = 1 Then
DoCmd.OpenReport "report_1", acPreview
Else
DoCmd.OpenReport "report_2", acPreview
End If
end sub
Με εκτίμηση Τζίμης | Στέλιο προσπαθώ να δουλέψω αυτό που μου έχεις στείλει αλλά δεν λειτουργεί ούτε η απ' ευθείας εκτύπωση όπως λες. Θα με ενδιέφερε να έχω προεπισκόπηση πρώτα και μετά να προχωρήσω στην εκτύπωση. Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sarafis Βαγγέλη καλημέρα
Πάτα Ctrl+G για να δείς τον κώδικα. Έχω βάλει να κάνει απευθείας εκτύπωση. Και για να το δοκιμάσεις έχω βάλει σχόλια στον κώδικα και debug.print.
Από ότι κατάλαβα θες εκτύπωση περισσότερων της μίας εκθέσεων οπότε θα πάς σε απευθείας εκτύπωση χωρίς προεπισκόπηση. Διαφορετικά αντί για acNormal μπορείς να βάλεις στον κώδικα acPreview αλλά σε πολλές εκθέσεις θα έχεις θέμα. | Τέλος πως θα μπορέσω από τον πίνακα με τα στοιχεία που είναι για εκτύπωση να κάνω αναζήτηση μια εγγραφή και οι εκτυπώσεις να αναφέρονται μόνο σε αυτήν;
Ευχαριστώ
|