15-10-13, 07:32
|
 | Διαχειριστής Όνομα: Χρήστος Ζώρζος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 20-09-2013 Περιοχή: Κοντά σε ηφαίστειο...
| |
Δεν θα ήταν πιο εύκολο αν οι συνάδελφοι επέστρεφαν ένα αρχείο που να περιέχει μόνον τις γραμμές (πελάτες) που ασχολήθηκαν εκείνη την περίοδο χωρίς τα στοιχεία του παρελθόντος χρόνου; Αφού γίνει καθαρισμός των στηλών της αντίστοιχης κατηγορίας, ύστερα με χρήση της VLOOKUP μέσω VBA ελέγχοντας τον κωδικό πελάτη θα αντιγράφονταν όλα τα απαραίτητα στοιχεία του συγκεκριμένου συναδέλφου στον αντίστοιχο πελάτη.
Θεωρώ ότι ένας πελάτης δεν τον "βλέπει" παρά μόνον ένας συνάδελφος της ίδιας κατηγορίας. Εκτός και αν συμβαίνει το αντίθετο, π.χ. 2 συνάδελφοι της κατηγορίας Β να αφιερώσουν χρόνο στον ίδιο πελάτη. Τότε με VLOOKUP δε θα βοηθούσε πολύ, νομίζω.
6 κατηγορίες = 6 κουμπιά. Πατώντας κάθε κουμπί θα εμφανίζει το παράθυρο διαλόγου επιλογής αρχείων της επιθυμητής κατηγορίας για την εισαγωγή τους στις αντίστοιχες στήλες.
Αν είναι απαραίτητο το ιστορικό πελατολογίου, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα νέο φύλλο γι' αυτό το σκοπό.
Ζητάω συγνώμη αν έχω καταλάβει κάτι λάθος και ελπίζω να μη σας μπέρδεψα με το σκεπτικό μου.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |