14-10-13, 08:01
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 01-08-2011 Περιοχή: Μουρνιές Χανίων
| |
Καλημέρα Στέλιο.
Από την πρώτη ανάγνωση, νομίζω το καταλαβαίνω, τώρα στο μέλλον θα δείξει.
Όντως έχω περί τα 20 έγγραφα και πολλά είναι διπλά και τριπλά αυτό που σκέφτομαι να κάνω τώρα είναι:
Να αλλάξω τα πεδία στην βάση.
Να κάνω τα έγγραφα όλα μονά για απλοποίηση τα είχα … & τριπλά (ΔΥ αναφορά, αποστολή εγγράφου, έγγραφο) για να μην το ανοίγω τρεις φορές με το mail merge και μετά να ψάχνω το ΧΠΕ ξεχωριστά για το κάθε ένα, ήθελα τριπλάσιο χρόνο, τώρα όμως που καταργείται το ψάξιμο ίσως να είναι καλύτερα (μάλλον από την εκτύπωση θα εξαρτηθεί, όταν εκτυπώνεται μονό θα το βάλω ξεχωριστά και όταν εκτυπώνονται και τα δυο μαζί θα τα βάλω μαζί).
Μην σε ζαλίζω μ’ αυτά.
¨¨Όταν ολοκληρώσεις την δουλειά θα συνδέσεις τον πίνακα από την βάση που έχεις τις εγγραφές σου και με ένα ερώτημα προσάρτησης, όπου θα αντιστοιχίσεις τα πεδία με τα νεα, θα μεταφέρεις τις εγγραφές στον νέο πίνακα.¨¨ Αυτό που μου λές είναι υποχρεωτικό ή για να κάνω ένα άλλο πίνακα και να δουλέυει η Βάση ταυτόχρονα ?? Γιατί δεν το κατάλαβα. Αν ξεκινήσω πάνω στον ήδη υπάρχοντα πίνακα να αλλάξω τα ονόματα των πεδίων, υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Αν κολλήσω θα ζητήσω Ξανά την βοήθεια σας.
Ευχαριστώ .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 14-10-13 στις 08:13.
|