Καλησπέρα σας καταρχήν ευχαριστώ για ότι προσφέρεται σε όλους μαζί μ’ αυτούς κι εγώ έχω καταλάβει αρκετά από εσάς .
Θέλω την βοήθεια σας αν γίνεται. Γιατί ΔΕΝ γνωρίζω
vba ή κάποιο άλλο αυτόματο τρόπο να διευκολύνω τον εαυτό μου και τους συναδέλφους .
Το πρόβλημα μου είναι το εξής : <τοποθετήστε τον φάκελο ως έχει στο (c) >
Με τα λίγα που ξέρω (όπως θα ΄΄φαίνεται΄΄ στην φόρμα είμαι πυροσβέστης) έφτιαξα αυτή τη βάση δεδομένων (αυτοδίδακτος και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ σε όλα) την οποία χρησιμοποιώ για αρχειοθέτηση και την εκτύπωση εγγράφων με mail merge (στο C). Τώρα έχει περί τις 1700 εγγραφές αλλά σύντομα θα έχει αρκετές χιλιάδες.
Είναι αρκετά αποδοτική και έχουμε όφελος χρόνου πάνω από 70% στην τελική εύρεση και εκτύπωση εγγράφων (εκτυπώνονται περίπου 30 διαφορετικά έγγραφα).
Στο Ψητό τώρα (γιατί μάλλον σας κούρασα) .
Θέλω η εγγραφή που έχω στην φόρμα αυτή και μόνο αυτή να πηγαίνει στο έγγραφο εντός του ίδιου φακέλου στο (C) με mail merge όπως το έχω κάνει, εκτός αν μου προτείνετε άλλο τρόπο , (έχω βάλει ένα έγγραφο για παράδειγμα, αλλά στην πράξη είναι πάνω από 20 δυο και τριών σελίδων). Τώρα ανοίγει στο Word περί τις 1700 σελίδες για το κάθε έγγραφο και ¨¨αααργεί λίιιγο ¨¨ ξέχασα να σας πω ότι η Βάση δεδομένων είναι κοινόχρηστη και δουλεύουμε ταυτόχρονα τουλάχιστον δυο (δεν ξέρω αν έχει σημασία, πάντως τώρα δουλεύουμε καλά)
Επίσης αν γίνεται όταν ανοίγω το έγγραφο να μην με ρωτά κάθε φορά για να ανοίξει.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .