Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-06-13, 00:07
Kouvanos Ο χρήστης Kouvanos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Λεωνίδας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις με εχουν βοηθησει πολυ στη δουλεια που κανω..Τη διαδικασια με το sendto δεν μπορεσα να την ολοκληρωσω, μαλλον κατι κανω λαθος (την συντομευση excel.exe πως την κανουμε , ποιο αρχειο ειναι αυτο ?? Ειναι το εικονιδιο του excel που ανοιγει το προγραμμα? Εγω απο εκει εκανα την συντομευση αλλα οταν δεξι κλικ δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο του Excel. Πηρα επισης το αρχειο Εxcel απο αρχειο εφαρμολγων > microsoft office > office14 > Excel..Oταν εκανα αυτη την διαδικασια μου εμφανησε στο "αποστολη προς.." Το excel αλλα μολις το πατουσα μου εμφανιζε ενα παραθυρο το οποιο ελεγε οτι "λειπει το αρχειο MSVCR90.dll απο τον υπολοστη μου και δεν μπορει να γινει η εκκινηση του προγραμματος και μπλα μπλα μπλα....
ΕΕΕΕ επειδη κουραραστηκα αλλο να ψανχω αυτο το ριμαδι τις τελευταιες μερες κανω τις εργασιες με ειτε με τον τροπο οπου παω απο τα προσφατα αρχεια ειτε με το αρχειο που ανεβασε ο φιλος Τασος... Ωστοσο επειδη ταθελω ολα στην εντελεια (ειμαι και λιγο περιεργος) πειτε μου (αν δεν σας εχω κουρασει ) τι κανω λαθος να προσπαθησω μια ακομα φορα μπας ...και το φτιαξω...
Απάντηση με παράθεση