20-05-13, 23:36
|
 | Συντονιστής Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 22-11-2011 Περιοχή: Αθήνα
| |
Πάντα με δυσκόλευε τι να πω τέτοιες ώρες
Καλημέρα ή καλησπέρα
Γεια σας λοιπόν
Γιώργο επειδή με το θέμα πελατολόγια λόγω δουλειάς έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες
θα σου πω το εξής:
Νομίζω είναι πλεονασμός αν και εφ' όσον ακολουθήσεις τον δρόμο που σωστά επέλεξες να έχεις τα ίδια στοιχεία και στην ΒΑΣΗ και στην ΚΑΡΤΕΛΑ του πελάτη και να τα συνδέσεις
Το βασικό σου εργαλείο θα είναι η ΒΑΣΗ σε μορφή πίνακα και τα υπόλοιπα στοιχεία (συμπληρωματικά) στον φάκελο
Στην ΒΑΣΗ με αναζήτηση, φίλτρο ή άλλο όπως ξανά είπαμε θα μπορείς να διαχειρίζεσαι τις πληροφορίες πολύ εύκολα
Ρίξε μια ματιά στο συμπιεσμένο και συνδύασε το με τα προηγούμενα Σημείωση: στην τελευταία στήλη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί =HYPERLINK() αλλά και με τον απλό τρόπο δουλεύει μια χαρά
Στο ερώτημά σου για ενημέρωση των αρχείων μονόδρομα γίνεται με επικόλληση σύνδεσης
αλλά αμφίδρομα νομίζω μόνο με κώδικα θα βρούμε λύση
Θεωρώ ότι είναι υπερβολή να μπούμε σε τέτοια διαδικασία για ένα αποτέλεσμα που κατά την άποψή μου δεν είναι σωστό να γίνει με αυτόν τον τρόπο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 20-05-13 στις 23:50.
|