Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-04-13, 12:52
comsup Ο χρήστης comsup δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Παρόμοιο πρόβλημα

Καλησπέρα,
μελετώ αρκετά συχνά τα προβλήματα και τις λύσεις που δίνετε. Στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω ότι βρήκα αυτό που ψάχνω. Έριξα μια ματιά στο αρχείο της Ελένης και νομίζω πως ταιριάζει τέλεια.
Προσπάθησα να μεταφέρω τους τύπους στο δικό μου αρχείο αλλά εκτός από ότι δεν τα κατάφερα, θα ήθελα να ξέρω και τον τρόπο ή έστω να το μελετήσω αφού μεταφερθεί σωστά.
Τα ζητούμενα για το δικό μου αρχείο είναι τα εξής:
Στο φύλλο "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" θα δέχεται στο κελί Β2 ένας αριθμός (από το εύρος των αριθμών της λίστας της στήλης Α του φύλλου ΑΦΡΟΔΙΤΗ). Θα πρέπει να εμφανίζεται στο κελί D2 του φύλλου "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ" το αντίστοιχο νούμερο μοιρών (στήλη L φύλλου "ΑΦΡΟΔΙΤΗ"). Επίσης να εμφανίζονται οι λέξεις που αντιστοιχούν στη γραμμή Β4 ως Κ4. Δηλαδή όλες εκείνες οι λέξεις του φύλλου "ΛΕΞΙΚΟ" που επαληθεύουν το κελί Α4 του φύλλου "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ". Το ίδιο να γίνει για τα πιο κάτω κελιά Α5, Α6...Α13 με λέξεις από την ίδια πηγή.
Αν δεν πρέπει να βρίσκεται εδώ αυτή η δημοσίευση παρακαλώ να με ενημερώσετε. Να την ανεβάσω πάλι εκεί που πρέπει ή ότι άλλο χρειάζεται.
Δεν θέλω να δημιουργώ ακαταστασία σε μία σελίδα τόσο καλά οργανωμένη και "καθαρή".
Ευχαριστώ, Δημήτρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΑΡΙΘΜΟΙ6.zip (502,6 KB, 34 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση