
15-04-13, 15:07
|
| Όνομα: Κώστας Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 13-04-2013
Μηνύματα: 22
| |
Σ΄ευχαριστώ Έλσα για την απάντηση.
Είναι για απουσιολόγιο σχολείου.
Ναι στα κελιά θα βάζω εγώ το χρώμα πράσινο (αν η απουσία είναι από γιατρό) ή κόκκινο (από κηδεμόνα).
Στο ΑΙ(5,6,7,8,9) θέλω να προσθέτει όποια από τα Β5:AF9 είναι κόκκινα ή πράσινα. (στα V9:AF9 δεν καταχωρούνται αριθμοί, αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αν σαν περιοχή πάρουμε την B5:AF9)
Μου ήρθανε άλλες δύο ερωτήσεις.
1) Παλεύοντας το αρχείο "κατάφερα" να μου βγάζει μήνυμα μόλις ανοίγει για απενεργοποίηση των μακροεντολών. Αν μπορεί αυτό να φύγει.
2) Επειδή θα θελήσω να προσθέσω αρκετά φύλα, είναι δυνατόν η μορφοποίηση αυτοματοποιημένα να περνά και σε κάθε άλλο; Δηλαδή πλάτος γραμμών-στηλών, ενοποιήσεις κελιών, τύποι, κ.λ.π. (ή κάποια από αυτά) γρήγορα να ισχύουν σε κάθε επόμενο φύλο.
|