Αγαπητή Λία,
επανέρχομαι οπως υποσχέθηκα και επισυνάπτω την ΒΔ στην οποία δουλεύω. Όπως θα διαπιστώσει ανοίγωντας την, υπάρχει φόρμα login (την οποία έχω κάνει import απευθείας απο ένα template του Τάσου και χρειάζεται κάποιες προσαρμογές) και ο κωδικός για admin είναι 123456789.
Ανοίγωντας λοιπόν την ΒΔ και κάνωντας login, θα δείς κεντρικό μενού στο οποίο μεταξύ άλλων θα βρείς και το comd But "Διαχείρηση Πελατων". Απο εκεί θα μεταβείς στο μενού που αφορά τους πελάτες και πήγαινε κατευθείαν στον "Κάρτα Πελάτη". Ανοίγωντας την θα επέλεξε τον πελάτη "Γιώργο Στυλιανού" και πάτησε το comdBut "Διατροφή" για να μπείς στην επίμαχη φόρμα.
Στην φόρμα της διατροφής, έχω ετοιμάσει για μια βδομαδα κάποιες εγραφές για να δείς την φιλοσοφία και το πώς δουλεύει έτσι ώστε να κατανοήσεις ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην υποφόρμα υπαρχει ένα φίλτρο στο οποίο πρέπει να επιλέξεις κατηφορί φαγητού και εφόσον το κάνεις σε οδηγεί στο πεδίο Κατηγορία Γεύματος στο οποίο καθορίζεις τι γεύμα είναι το φαγητό που θα επιλέξεις. Εδώ υπάρχει θέμα" χρειάζεται ένας τρόπος έτσι ώστε να μπορεί ο χειριστής να απαλείφει το φίλτρο όταν και εφόσον παραστεί αυτό αναγκαίο. Εγώ αδυνατώ....(εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σου.

) Πέραν αυτού, αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ δες και το θέμα copy/paste μπας και μπορέσουμε και κάνουμε κάτι.
Υ.Γ: Οποιαδήποτ σχόλια, παρατηρήσεις και συμβουλές γενικά για ότι θα δείς είναι καλοδεχούμενα.. Είπαμε, δεν είμαι έμπειρος...,,,ενας electrical eng. ειμαι...χαχαχαχαχ