Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-13, 23:23
comsup Ο χρήστης comsup δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Μείωση χρόνου υπολογισμών

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα βρίσκομαι στην "άλλη" πλευρά, αυτών δλδ που θέτουν ερωτήσεις, πολύ θα ήθελα οι γνώσεις μου να επαρκούν κάποια στιγμή ώστε να βοηθήσω και εγώ. Το αρχείο που με απασχολεί είναι προϊόν αυτό εδώ του φόρουμ. Όλα τα προβλήματα που συνάντησα τα έλυσα χρησιμοποιώντας απαντήσεις που δόθηκαν ειδικά από ερωτήσεις μου ή χρησιμοποιώντας λυμένα προβλήματα άλλων.
Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι ότι οι υπολογισμοί αργούν αρκετά. Σκέφτομαι ότι όταν γεμίσει το αρχείο με πληροφορίες χιλιάδων εγγραφών τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπο να μειώσω το χρόνο απόκρισης των τύπων.
Ο σκοπός του προγράμματος είναι τελικά να κάνει μια λίστα λέξεων από μια λίστα φράσεων. Να αντιστοιχίσει κάθε γράμα στο ισοδύναμο αριθμό του (Α=1...) και να φτιάξει ένα ταξινομημένο αρχείο. Αργότερα θα χρειαστεί να κάνω πιο σύνθετα πράγματα με αυτά τα ζητούμενα (συνδυασμός λέξεων, δυάδες, τριάδες κλπ) καθώς και πολλαπλές διαιρέσεις με τα αποτελέσματά τους.
Προς το παρόν με ενδιαφέρει να κόψω λίγο το χρόνο. Όποιος έχει το χρόνο να διαθέσει παρακαλώ να με σώσει.
Ευχαριστώ όλους και ειδικά αυτούς που ξέρουν ότι μου έχουν απαντήσει πολύ πρόσφατα και χρησιμοποίησα τις απαντήσεις τους.
Δημήτρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls GREEK35.xls (369,5 KB, 19 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση