18-03-13, 23:20
|
| Όνομα: Δημήτρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 02-10-2011
| |
Δουλεύει οκ
Καλησπέρα σε όλους
Ναι δουλεύει ευχαριστώ πολύ.
Είχα ένα μικρό προβληματάκι με εγγραφές που ενώ ήταν ίδιες τιμές τις εμφάνιζε 2 φορές (πχ είχα τη λέξη "και" 6 φορές και την εμφάνιζε 2). Σκέφτηκα το γράψιμό της ότι κάτι δεν πάει καλά και δοκίμασα να την ξαναγράψω με το χέρι και τις 6 φορές. Πάλι 2 φορές την εμφάνισε. Το ίδιο με μια υποτιθέμενη λέξη ααα. Τελικά εκτός από αυτές τις λέξεις δουλεύει τέλεια. Ίσως δεν μάθω ποτέ τι φταίει.
Στο ίδιο πρόγραμμα θα πρέπει να βρίσκω το μέγεθος της λίστας μου για να μην βάζω ένα αυθαίρετο νούμερο (πχ 500) στη συνάρτηση που μου έστειλες. Αν έχεις καμιά καλή ιδέα πάνω σε αυτό...
Προς το παρόν άλλαξα λίγο τον τύπο σε:
=IF(ISERROR(MATCH(0;INDEX(COUNTIF(D$1:D1;C$2:INDIR ECT("c"&$P$2) );0;0);0));" ";INDEX(C$2:INDIRECT("c"&$P$2);MATCH(0;INDEX(COUNT IF(D$1:D1;C$2:INDIRECT("c"&$P$2));0;0);0)))
και όπου INDIRECT("c"&$P$2) αναφέρομαι σε ένα κελί P2 στο οποίο γράφω το μέγεθος της λίστας μου και γίνεται C1000 (το P2 έχει τιμή 1000). Όταν βρω τον τρόπο να το υπολογίζω θα το καταχωρίσω εκεί.
Ευχαριστώ πολύ.
|