31-01-10, 16:52
|
Όνομα: Χρήστος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 24-01-2010 Περιοχή: Φλώρινα
| |
Γιάννη αυτό με τα Ερωτήματα το εντόπισα την επόμενη αλλά λέω κάτσε μην το λες θα γίνεις δημοσίως ρεζίλη…
Όσο για τις εκθέσεις δεν μπόρεσα να κατανοήσω πλήρως το παράδειγμα … εγώ πάντως υπολογίζω 12 εκθέσεις, για αυτό τον λόγο σου ανεβάζω ένα μίνι δείγμα από την εργασία που ετοιμάζω για την δουλειά μου, ώστε εάν γίνεται να μου πεις πώς μπορώ να αποφύγω της 12 φόρμες πάνω στο δείγμα μου…
Στην φόρμα δίπλα από τις ημερομηνίες που παίρνει άδεια ο μισθωτός έχω βάλει ένα πλήκτρο (από 1 έως 12) όπου θα το πατάω και μέσω μιας Μακροεντολής θα εκτυπώνει την αντίστοιχη έκθεση που θα εφαρμόσω από το 1 έως το 12, τώρα έχω μόνο την μία έκθεση .. ( θα έκαμνα αντιγραφή για της άλλες με αντιστοίχηση των ερωτημάτων)
Και όλα αυτά γιατί σε κάθε έκθεση θα πήγαινε διαφορετική περίοδος άδειας και δεν μπορούσα να δεσμεύσω διαφορετικά το πεδίο της εγγραφής στην έκθεση, για κάθε περίπτωση ( από 1 έως 12), οι εκθέσεις θα παίρνουν στοιχεία από τα 12 ερωτήματα…
Ίσως σου φανούν αστεία αλλά με τα συγκεκριμένα πράγματα άρχισα περίπου τα φθινόπωρο να ασχολούμαι και όχι εντατικά ας το πούμε (λόγω έλλειψης χρόνου) πήρα ένα βιβλίο για Access, αλλά το βιβλίο λέει επιφανειακά πράγματα.
Τη να πω εάν μπορείς, και έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά..
Φιλικά Χρήστος...
|