Θέμα: Excel07 web pages vba

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-12, 10:39
jimrenoir Ο χρήστης jimrenoir δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή vba Pages

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ.Ευχαριστώ πολύ κύριε Τάσο.Θα ήθελα να ρωτήσω λίγα πράγματα
1)Είναι καλύτερο γενικά στο excel να δουλεούμε με ονόματα περιοχών ή μόνο όταν χρειάζεται?
2)Υπάρχει κάποιο βιβλίο που να μας εξηγεί τι κάνει κάθε εντολή της vba?(π.χ(n Error Resume Next)
3)Αυτά που κάνουμε στο excel γίνεται να γίνονται με visual basic studio.Δηλαδή οι μάκρος μπορούν να γραφτούν και σε visual basic studio ώστε να είναι εκτελέσιμα.
Επειδή τώρα στις γιορτές έχω λίγη άδεια και θα προσπαθήσω να μάθω κάποια πράγματα.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δημιουργήσω μια βάση δεδομένων (mysql sql server expres,sqlite postgresql)να την διαχειρίζομαι από εφαρμογή desktop.Ti μου προτείνετε από βιβλία και σε ποιά γλώσσα (πιο εύκολη).Δεν ξέρω καθόλου από γλώσσες προγραμματισμού.Επίσης τα αγγλικά μου είναι πολύ λιγα.Έχω μπερδευτεί με όλες αυτές που κυκλοφορούν.
Java,visual basic,c#,c++.visual basic.net ,ajax,asp,php python,rubby,perl klp.
To ζητούμενο μου είναι να παίρνω δεδομένα απο το ίντερνετ να τα παιρνάω σε μία βάση και μετά να τα ανακαλώ και να τα διαχειρίζομαι όπως στο excel.Η acces είναι καλή για αυτά που ήθελα αλλά όταν την φορτώσω με πολλές εγγραφές κολάει(κάνει κανά μισάορο να τρέξει ένα ερώτημα.
Visual basic και mysql κάνουν
Απάντηση με παράθεση