Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-12-12, 18:14
NIC Ο χρήστης NIC δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosgr Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα
Παρ' όλο που ο Θανάσης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά νομίζω ότι το ζητούμενο έχει βασικές ασάφειες για να επιτευχθεί.
Για να έχουμε 100% αποτέλεσμα πρέπει να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό του δυναμικού που θα πάρει τα πόστα και ο περιορισμός (παράμετρος) <<ότι όλοι θα κάνουν από δυο>> πρέπει να διευκρινιστεί αν θέλουμε μέγιστο δύο ή τουλάχιστον δύο.
Στην κατάσταση με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο διότι δεν είναι δυνατόν να καλύψουμε πέντε ημέρες με πέντε άτομα σε πέντε πόστα και με δύο μόνο εμφανίσεις ανά εβδομάδα για τον καθ' ένα (έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ)
Ακόμα αν έχουμε τρεις κολληόμενους σε μία μέρα με αυτό το δυναμικό δεν βγαίνει υπηρεσία
Για να επιτευχθεί το ζητούμενο πρέπει να γίνει μία κυλιόμενη "σκάλα" στην οποία θα υπάρχουν τα διαθέσιμα Ονόματα και κάθε φορά που θα "χαλάει" η σειρά λόγω κολλήματος να παίρνει από την λίστα ονομάτων τον επόμενο διαθέσιμο μέχρι να συμπληρωθεί το όριο?? των δύο εμφανίσεων
Αυτό προϋποθέτει πλήρης πληροφορίες (και μάλλον "λίγο" κώδικα VBA)
Σωστή η παρατήρηση και σε ερώτηση που έκανα σήμερα στον φίλο μου είπε πως είναι 12 άτομα που θα κάνουν από 2 υπηρεσίες και 1 άτομο που κάνει μόνο μια λόγο προγράμματος άρα ακριβώς 25 εφημερίες. Θα δοκιμάσω το αρχείο και θα σας πω. Σήμερα βρήκα επίσης ένα πρόγραμμα σε access από κάποιο δάσκαλο που το έκανε για το δημοτικό του και θα το βάλω στο site για να υπάρχει και αν γίνεται να το βελτιώσουμε. Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση