18-11-12, 21:17
|
Όνομα: Σταματία Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-08-2012
| |
sos-ποιά συνάρτηση χρησιμοποιώ?
καλησπέρα σε όλους!θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος δει το μνμ και μπορεί να μου απαντήσει άμεσα γιατί είναι άμεση ανάγκη...
στο συνημμένο excel που ανέβασα.
1)θέλω να βρώ την περιγραφή τιμολογίου ενός προιοντος είτε μέσω κωδικού είτε μέσω της απλής περιγραφής του..κάποιοι κωδικοί ή περιγραφή προιοντος επαναλαμβάνονται..αλλά εγώ θέλω μια περιγραφή τιμολογιου
2)θέλω δίπλα σε κάθε κωδικό να μου βγαίνει η τιμή του και η έκπτωση που μπορεί να έχει
3)μέσω sumif βρίσκω πόσα προιοντα έχω με την ιδια περιγραφή ,ίδιο κωδικό και ίδια τιμή αλλά πάλι αυτο μου βγαίνει για το πρώτο που βάζω ,,,εαν σείρω την συνάρτηση στα παρακάτω κελια αναζήτησης μου βγάζει ότι να ναι..
τι συνάρτηση χρειάζεται σε κάθε περίπτωση και με τι προυποθέσεις..στείλτε μου εαν κάποιος γνωρίζει το excel που ανεβάζω εφαρμόζοντας την συνάρτηση με κάποιον χρωματισμό για να φανεί η αλλαγή..χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδια!περιμένω μυνήματα σας άμεσα!
ps:στις συναλλαγές είναι το κομμάτι που θέλω να βάλω τα φίλτρα αναζήτησης...
|