Καλημέρα.
Σαράντο κατά αρχήν σε συγχαίρω για την ευγενική και ολοκληρωμένη απάντησή σου.( Η έμφαση δική μου).
Κώδικας:
..ΥΣ. Οι εφαρμογές του excel είναι πολλές,αλλωστε το ξερεις καλύτερα απο μένα αυτο,
Η χρησιμοποιήση του στη καταγραφη των
αποτελεσμάτων ποδοσφαιρου και η στατιστικη ανάλυση τους για μένα αφαιρεί τον όρο "τυχερο" απο το παιχνιδι.
Και πάλι σε ευχαριστώ.
Κατά αρχήν να πω(Για πρώτη φορά) και εγώ την γνώμη μου για αυτά τα "τυχερά"-"άτυχα"-ή απλά παιγνίδια.
Συμφωνώ με τον Τάσο-που κάποια στιγμή-είχε πει.
" Άλλο πράγμα η στατιστική(που το ΕXCEL προσφέρεται για αυτό) και άλλο πράγμα η πρόγνωση. Αν τα 2 αυτά ταιριάζαν, τότε όποιος ξέρει Excel, θα ήταν πλούσιος."
Προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου και δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Έχω όμως κατά καιρούς φτιάξει 2-3 προγραμματάκια για φίλους και 2-3 φορές έχω κάνει κάποιες προτάσεις σε κάποιους που ζήτησαν την βοήθειά μας, εδώ σε αυτό το φόρουμ.
Φυσικά και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να προτείνω λύσεις σε κάποιον που ζητάει την βοήθειά μας σε αυτό το φόρουμ, όπως κάνω για οποιοδήποτε άλλο θέμα, αρκεί να είναι ξεκάθαρο το ζητούμενο και φυσικά να είμαι σε θέση να δώσω μία απάντηση.
Δεν καταλαβαίνω δηλαδή:
Α) Σε τι διαφέρει ένας τύπος που προτείνω σε ένα τέτοιο θέμα από έναν
ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο που θα έδινα σε ένα διαφορετικό θέμα.
Β) Ποιός είμαι εγώ που θα κρίνω το αν ο άλλος κάνει καλά ή κακά και γιατί ασχολείται με αυτά τα θέματα;
Φυσικά δέχομαι την ακριβώς αντίθετη άποψη που υποστηρίζουν το αντίθετο.
Αναφαίρετο δικαίωμά τους, αρκεί να μην προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο ή μιλούν περιφρονητικά, απαξιώνοντας αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη.
Διευκρινίζω, ότι δεν αισθάνομαι ότι αυτό ισχύει στο συγκεκριμένο θέμα.
Στο ζητούμενό σου τώρα.
Θεωρώ ότι μπορείς με απλούς τύπους στο δεύτερο βιβλίο σου μπορείς να έχεις τα αποτελέσματα που ζητάς. Σε αυτό το 2 βιβλίο εφαρμόζεις και την μορφοποίηση υπό όρους( Στο έχω κάνει σαν παράδειγμα στην στήλη P)
Από εκεί και μετά ή δουλεύεις στο 2 βιβλίο σου μόνο με απλή μεταφορά όλων των στοιχείων από το πρώτο βιβλίο-με την έννοια όλοι οι τύποι στο 1ο βιβλίο) ή κάποιες στήλες τις χρησιμοποιείς απλά με μεταφορά και σε κάποιες βάζεις τους τύπους σου.Στο παράδειγμα η στήλη G.
Δες το και τα λέμε.