Θέμα: Γενικά Φίλτρο με TRUE,FALSE

Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-12, 09:39
Γρηγορης 1991 Ο χρήστης Γρηγορης 1991 δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Γρηγόρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

καλημερα σε ολους.
Δεν μπορεσα να σας απαντησω νωριτερα και αυτο γιατι επεξεργαζομουνα τις λυσεις ολων σας που τοσο θερμα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ειναι κριμα που δε μπορω να ανεβασω ενα δειγμα του πραγματικου αρχειου το οποιο κατασκευαζω και αυτο γιατι ειναι α-
δυνατο(προσωπικοι λογοι).Και ετσι να μην ηταν παλι δε θα ανεβαζα ευκολα το πραγματικο αρχειο γιατι ο λογος που ειμαι
μαζι σας σε αυτο το FORUM δεν ειναι να κανει καποιος αλλος τη δουλεια τη δικη μου.Μεσα απο τις απαντησεις-λυσεις σας
προσπαθω να το παλεψω οσο μου επιτρεπουν οι γνωσεις της εφαρμογης βεβαια.
Τωρα στο θεμα μας.
Θα κρατησω τελικα τη λυση του Κ.Τασου (RemoveFALSE).
Κυριε Τασο εαν πραγματικα ειλικρινως ομως δεν εχω κουρασει και μπορειτε να μου δωσετε μια απαντηση σε κατι τελευταιο
εαν οχι δεν πειραζει θα το κανω χειροκινητα θα ηθελα το εξης.
*Σας περιγραφω λιγο τι σκεφτομαι και πως μπορω να το εχω αυτο αυτοματοποιημενο εαν γινετε φυσικα.
Το δικο σας Φυλλο(Sheet1) το προσθεσα στο βιβλιο μου.Στο Sheet2 και στην γραμμη 4 απο την στηλη C μεχρι και οσα ειναι
τα δεδομενα καθε φορα εχω τυπο που μου δινει καθε φορα TRUE η false.
Τι κανω λοιπον χειροκινητα.
Ξεκιναω απο το sheet2.εκει δινω εναν περιορισμο και οι στηλες μου στην γραμμη 4 αρχιζουν και γινονται true,false.
Μολις αυτο γινει κανω copy ολες τις στηλες αυτες μαζι με τα true false και κανω ειδικη επικκοληση(τιμες μονο)στο δικο σας
φυλλο (sheet1).Εκει ξεκαθαριζει και κραταει μονο τα true.τα παιρνω ΧΩΡΙΣ τις επικεφαλιδες true κελι Α5 δηλ και τα κανω
copy στο sheet2 στο C5.Και παει λεγοντας.
τι μπορω να κανω γι αυτο και τι πρεπει να προσεξω?
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολα.
Με τιμη ΓΡΗΓΟΡΗΣ.

Υ.Γ Το μηνυμα αυτο δεν ειναι προσωπικο για τον Κ Τασο.Δεκτη η βοηθεια απο ολους.