27-08-12, 06:06
|
| Όνομα: Νικος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 23-08-2012
| |
Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ πάλι και συγγνώμη αν σε ζαλίζω με την ασχετοσύνη μου. Νομίζω το καλύτερο είναι να σου επισυνάψω τον πινάκα για να καταλάβεις τι θέλω να κάνω.Nα σε ενημερώσω ότι έχω την έκδοση excel 2010 Στην στήλη Α θέλω να περνώ τα barcode του κάθε είδους έβαλα λοιπόν το freecomponent barcode το οποίο συνδέει το barcode reader με το excel και όταν σκανάρω ένα κωδικό τον περνά στο κελί που θέλω, επίσης έκανα την στήλη Α και Β να μην επιτρέπει διπλοεγγραφές μέχρι εδώ όλα καλά, θέλω όμως αν γίνεται να είναι συνδεμένα μεταξύ τους ας πούμε το A5 με το Β5 και όλα τα υπόλοιπα στις στήλες Α και Β έτσι ώστε αν γίνει κάποια ταξινόμηση λόγο νέας εγγραφής να μην πάει αλλού η περιγραφή και αλλού το barcode που αντιστοιχεί σε αυτή. Επίσης αν γίνεται όταν ψάχνω ένα είδος από τη λίστα με το barcode reader να βρίσκει αυτόματα το είδος χωρίς να χρειαστεί πρώτα να το σκανάρω στο κουτί της εύρεσης Και τέλος για το θέμα με τους τύπους που μου έστειλες και χρησιμοποίησα τον πρώτο, επειδή θα έχω πρόβλημα στην εκτύπωση δεν θέλω μια επιπλέον στήλη (αν και το δοκίμασα βάζοντας τον επιπλέον τύπο στη στήλη R αλλαγμένο με τα δικά μου στοιχεία και δεν τον δέχεται) αλλά στη στήλη Q να βγάζει το πλεόνασμα σε κόκκινο αριθμό ,την πώληση με πράσινο αριθμό και το no sales ως έχει. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια και αν έχεις κάποια ιδέα για να γίνει καλύτερος ο πίνακας ευπρόσδεκτη. Απάντησε μου όποτε εσύ μπορέσεις, δυστυχώς λόγο βραδινής δουλειάς δεν μπορώ να σου απαντώ μόλις μου γράφεις γιατί τα βλέπω το βράδυ.
|