14-07-12, 14:28
|
 | Συντονιστής Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 22-11-2011 Περιοχή: Αθήνα
| |
Δεν χρειάζεται καμία αντιπαράθεση μεταξύ μας Λευτέρη
Αν εσύ απαντάς σε ότι ζητάει ο χρήστης εγώ είμαι υποχρεωμένος αν μου ζητήσει να χτίσει ουρανοξύστη σε παραλία να του επισημάνω το λάθος να του πω την γνώμη μου και μετά ας κάνει ότι τον φωτίσει ο Θεός
Συνέχισε εσύ με τον τρόπο σου κι εγώ με τον δικό μου
Το τι εννοώ και πόσα κριτήρια χρειάζονται είναι γραμμένα στο φύλλο μου
Ο χρήστης θα δει θα αποφασίσει και θα επιλέξει
Αν το ζητούμενο του χρήστη είναι λάθος διατυπωμένο και ζητάει Πόσοι Πελάτες έκαναν σέρβις το:
αλλά εννοούσε Εργασίες ανά έτος μαζικά: και τελικά του κάνει ο τύπος από εμένα καλώς
Το ζητούμενο όμως είναι διατυπωμένο σαφώς διαφορετικά και θα πρέπει να λάβω υπ όψιν μου και όνομα πελάτη πάντα κατά την δική μου άποψη
Κι αν θέλετε την άποψη μου για όλο το έργο ώστε να μην κουράζετε ο Γιώργος με τύπους παρατύπους κλπ δείτε το φύλλο που ακολουθεί τι θα έκανα εγώ αν έπρεπε να στήσω αυτό το έργο από την αρχή απλά με ελάχιστα δεδομένα και μηδέν υπολογισμούς
ΥΓ ακόμα επέλεξα να προσθέσω το φύλλο ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ και για έναν άλλο λόγο για να υπολογισθεί το ζητούμενο του Γιώργου Πόσοι από τους πελάτες του έκαναν πχ σέρβις ΠΟΣΟΙ έκαναν σέρβις και όχι ΠΟΣΑ σέρβις έγιναν και το οποίο δεν είχε απαντηθεί
Καλή συνέχεια!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 14-07-12 στις 14:44.
|