10-07-12, 22:00
|
| Όνομα: Πάνος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 07-07-2012
| |
Σπύρο ανεβάζω το αρχείο που μου χες στείλει λίγο αλλαγμένο. Έφερα το ΠΡΟΤΥΠΟ 1 στα μέτρα μου λίγο, όπως θέλω δηλαδή να φαίνεται και στο χαρτί όταν θα εκτυπωθεί και στο φύλλο ΒΑΡΔΙΕΣ πρόσθεσα αυτά που ήθελα. Θα προσθέσω και φύλλο ΠΡΟΤΥΠΟ 2 όπου θα φαίνονται και οι υπόλοιπες υπηρεσίες. Έχω αφήσει κάποιες συγχωνεύσεις αλλά θα το προτιμούσα έτσι. Θα ήθελα την γνώμη σου για το στήσιμο αυτό όπως το χω τώρα και αν έχει τίποτα λάθη, αν και δεν διαφέρει από το δικό σου πολύ (πάνω σε αυτό πάτησα άλλωστε).
Δύο ερωτήσεις έχω ακόμα:
1. Αν στο φύλλο ΒΑΡΔΙΕΣ βάλω κάποιο άτομο δύο φορές, το διπλό εγγράψω δηλαδή είτε κατά λάθος είτε σκόπιμα, γίνεται να μου εμφανίζει κάπως την διπλό εγγραφή? Αλλά να με αφήνει να το κάνω, απλά να μου το επισημαίνει.
2. Γίνεται σε κάποιο άλλο φύλλο να μου εμφανίζει τις υπηρεσίες που έχει κάνει ένα άτομο συγκεντρωτικά? Δηλαδή να μου δείχνει ανά ημερομηνία που τον είχα τοποθετήσει. π.χ. Αντωνιάδης 1/7 6-1Α, 2/7 6-1Β και πάει λέγοντας.. ή κάτι παρόμοιο, έτσι ώστε να έχω συνολική εικόνα που τον τοποθετώ για να τους πηγαίνω κυκλικά και να εναλλάσσονται στις υπηρεσίες.
Ελπίζω να μην σε κούρασα  και να ήμουν κατατοπιστικός. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και όποιον άλλο φίλο μπορεί να βοηθήσει.
|