Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-12, 17:44
xristos Ο χρήστης xristos δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Χρήστος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Red face

Φίλοι μου γειά σας.
Φίλοι Τάσο και Σπύρο ήταν τόσο απλό, αλλά αν είδατε τι ώρα το έφτιαχνα (1:44) θα με δικαιολογούσατε.
Τάσο μου βγήκε το
Παράθεση:
Παράλληλα εμφανίζεται το εικονίδιο-dropdown που αν κάνεις κλικ πάνω του θα μπορέσεις να επιλέξεις μια σειρά από ενέργειες προκειμένου να διορθώσεις το σφάλμα.

Προσπάθησε να χρησιμοποιείς τη βοήθεια της εφαρμογής. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.
και το έψαξα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά, θα ξαναπροσπαθήσω!!!!
Φίλε Σπύρο και μετά την διόρθωση που έκαναν δεν μου βγαίνει όπως το θέλω.
Θα καταλάβεις από το συνημμένο που σας στέλνω το οποίο είναι συνέχεια του προηγούμενου που σας έστειλα για να μου βρείτε το λάθος, αλλά επειδή δεν μπορούσα (λόγω όγκου) να τα στείλω μαζί το στέλνω ξεχωριστά.
Στο συνημμένο τα εξηγώ όλα και θα ήθελα την βοήθειά σου
Παράθεση:
Έχω κάποιες σκέψεις στο να δημιουργήσεις μία ξεχωριστή στήλη με εκκρεμείς υποθέσεις και να μαζεύονται με countif,sumif (ίσως) με κριτήριο ημερομηνία
.
Το έγγραφο που είναι το επίσημο και το στέλνουμε στον Άρειο Πάγο είναι το δεύτερο συνημμένο που σας στέλνω.
Ότι αλλαγή κάνεις δεκτή. Εμένα με ενδιαφέρει να φαίνονται στο έγγραφο του Αρείου Πάγου οι κινήσεις (Χρέωση, έκδοση, εκκρεμείς) κάθε δικαστή.
Σαν το συνημμένο που σας στέλνω (Τακτική Μον/λους) είναι άλλες (4) περιπτώσεις (Ειδική, Εργατική, Μισθ/Απαλ, Εκουσία) που κάνουν τις ίδιες ακριβώς δουλειές.
Μπορείς να τις βάλεις όλες μαζί, ανάλογα πως τις έχεις σκεφτεί.........
Αρκετά με την πολυλογία μου, πιστεύω να μην σας άφησα κανένα κενό, αν ναι χαρά μου να σας εξηγήσω.
Σας για την
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝ-ΛΟΥΣ-FOROUM.xls (73,5 KB, 14 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση