Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gr8styl Φίλε Σπύρο καλώς όρισες στην παρέα μας.
Για το ερώτημά σου, αν θέλεις οπωσδήποτε να αλλάζουν περιεχόμενα κελιών που έχεις καταχωρήσει τιμή και όχι τύπο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις VBA.
Αν όμως δεν σε πειράζει η περιοχή καταχώρησης των δεδομένων να είναι αλλού τότε δες το συνημμένο πως μπορεί να γίνει.
Φιλικά
Θανάσης
ΥΓ. Το + πάνω από την στήλη ΑΑ θα σου εμφανίσει τις κρυφές στήλες. |
Θανάση καλή σου ημέρα,
Κατ' αρχήν σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το ερώτημα μου,
καθώς και για την γρήγορη ανταπόκριση.
Η λογική του project που δουλεύω είναι να βρίσκω - όταν αλλάζει η χρονική σειρά γεγονότων (αποτελεσμάτων) - το πόσο αλλάζει η προοδευτικότητα των αποτελεσμάτων.
Απ' αυτό που σου περιγράφω, αντιλαμβάνεσαι ότι μέσα στον πίνακα το ένα τρίτο (1/3) περίπου των κελιών (ας πούμε από το 1 έως το 48), περιέχουν τιμές που έρχονται από άλλα φύλλα.
Το επόμενο ένα τρίτο (1/3) των κελιών (ας πούμε από το 48 έως το 96), υπάρχουν φόρμουλες που δίνουν τα πρωτοβάθμια αποτελέσματα των υπολογισμών που γίνονται βάσει των τιμών των πρώτων κελιών (48-96).
Στο τελευταίο ένα τρίτο (1/3) των κελιών (ας πούμε από το 96 έως το 144) υπάρχουν φόρμουλες που δίνουν τα δευτεροβάθμια αποτελέσματα των υπολογισμών που γίνονται βάσει των τιμών των πρώτων κελιών (48-96) αλλά και τη συσχέτιση των πρωτοβάθμιων υπολογισμών που εμφανίζονται στο δεύτερο ένα τρίτο (1/3) των κελιών (48-96) .
Η λύση που μου δείχνεις φαίνεται να δουλεύει μια χαρά.
Επέτρεψε μου να την δουλέψω λίγο, να τρέξω μερικά τέστ, να δω το κατά πόσο μπορώ να την αναπτύξω και θα επανέλθω.
Φιλικά
Σπύρος Γουσέτης