17-05-12, 21:41
|
| Όνομα: ΠΑΝΤΕΛΗΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 11-04-2012 Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
| |
Καλησπέρα σε όλους
Λευτέρη η λύση που προτείνεις για τα δικά μου πάντα κριτήρια ( απλή, κατανοητή και εύκολα εφαρμόσιμη) είναι ιδανική. Αν κατάλαβα καλά ( στο Η4 κελί έβαλες την αρχική σου συνάρτηση στο Η5 την ίδια αλλά <>Η4 και στο Η6 πάλι την ίδια <>Η4 και <>Η5) αν είναι έτσι είναι απλό μεν, σοφότατο δε.
Αν μπορείς , αν δε γίνομαι κουραστικός και αν είναι δυνατό να γίνει, πως θα τροποποιούταν η συνάρτηση σου με τον όρο βρές μου την συχνότερη τιμή γι αυτούς που ξέρουν Αγγλικά (χωρίς να ενεργοποιούμε κανένα φίλτρο). Τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι 15 με πλήθος 3, 12 με πλήθος 2, 22 με πλήθος 2. Δηλαδή αυτό που ρωτάω έιναι αν μπορεί στη συνάρτηση να μπεί ακόμα ενας όρος( if η οτιδήποτε άλλο ). Αν υπάρχει λύση σ αυτό το ερώτημα θα έχω καλυφθεί 100%.
Σε ευχαριστώ ακόμα μια φορά για το ενδιαφέρον σου.
Υ.Γ. Όταν λέω απλή και για να μη παρεξηγηθώ δεν εννοώ στην σύλληψη, στην διαδικασία δημιουργίας και τη σύνταξη της ( που δεν μου επιτρέπεται εγώ να κρίνω ), αλλά στο αποτέλεσμα.
Και το αποτέλεσμα είναι ιδανικό
|