Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-05-12, 14:43
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Καλησπέρα Τάσο

'Οντως ό τρόπος που επέλεξα είναι πολύπλοκος.Δυσκολεύτηκα πολύ στο θέμα μαζικής αποστολής διότι απο ένα πίνακα ο οποίος περιέχει 2 πεδία contactName και telefonNumber έπρεπε να τα μεταφέρω με checkbox όλα τα νούμερα σε ένα πεδίο(txtTo) με πρόθεμα +30 και την σύνδεση αυτών με κόμμα(,).Ανάλογα την εταιρεία τι ζητάει(μερικές εταιρίες θέλουν ερωτηματικο(;) αντί το κόμμα(,)
Aπο εκεί μετά να κάνω την αποστολή.
Βεβαίως γνωρίζω ότι με την απάντηση του Server σε μήνυμα πχ Μid 000EB3 (μού το είχες εξηγήσει σε προηγούμενο μήνυμα)ότι το μήνυμα παραλήφθηκε από το server αλλά όχι από τον παραλήπτη.Επειδή εγώ αγόρασα κάποια μηνύματα και ΄΄εστειλα δοκιμαστικά στο κινητό μου όταν έβγαινε το Μid έφτανε και το μήνυμα.
Το API που δίνει η εταιρεία σε url για κάθε ενέργεια είναι διαφορετικό ΠΧ άλλο url για credits,για deletContact,για saveContacts,για multiplequery,για deleteMessage κλπ
Κάθε φορά θα πρέπει να γίνεται επερώτηση στο server και ο server θα απαντά ανάλογα σε μήνυμα.
Το ερώτημα μου ήταν στο θέμα μηνύματος όπως και μου απάντησες το MsgBox να το αντικαταστήσω.
Τώρα στο θέμα αποστολής πολλών μηνυμάτων.Το δοκίμασα με δέκα παραλήπτες και τα έστειλα κανονικά.
Ο κώδικας που χρησιμοποίησα για το check και την μεταφορά των επιλεγμένων τηλεφώνων σε ένα πεδίο( txtTo) είναι΄:

[CODEPrivate Sub chkSelectPhonebookItems_Click()
Dim i As Integer
With PhonebookList
For i = 0 To .ListCount - 1
.Selected(i) = chkSelectPhonebookItems.Value
Next i
End With
Call PhonebookList_Click

'txtFrom.Value = ""
'txtMessage.Value = ""

End Sub
__________________________________________________ ____
Private Sub PhonebookList_KeyUp(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
Call PhonebookList_Click
End Sub
__________________________________________________ __
' Βάλτε τα επιλεγμένα στοιχεία του τηλεφωνικού καταλόγου στο πεδίο αριθμό τηλεφώνου (Put the selected phonebook items into phone number field)

Private Sub PhonebookList_Click()
Dim curPhone As String, curName As String, strPhones As String, strNames As String
Dim rowNum As Variant

' Πάρτε επιλεγμένους αριθμούς τηλεφώνου και ονόματα (Get selected phone numbers & names)
With PhonebookList
For Each rowNum In .ItemsSelected
curPhone = .Column(1, rowNum)
curName = .Column(0, rowNum)
strPhones = strPhones & ", " & curPhone
strNames = strNames & ", " & curName
Next rowNum
End With
If Len(strPhones) Then strPhones = mid$(strPhones, 3)
If Len(strNames) Then strNames = "(" & mid$(strNames, 3) & ")"

' Βάλτε τους στο πεδίο PhoneNumber (Put them on PhoneNumber field)
txtTo = Str2Null(strPhones)
txtContactName = strNames
End Sub
__________________________________________________ ______

Private Sub txtTo_Change()
txtContactName = ""
End Sub][/CODE]
__________________________________________________ _______
Η ανοχή του Server είναι μέχρι 100 τηλέφωνα κινητά με κάθε αποστολή .

Τώρα έχω πόσες εναλλαγές στο θέμα αποστολής SMS me Αctive x με internet explorer με reference XML κλπ

Ευχαριστώ πάντως για την πολύτιμη βοήθεια σου σ΄΄αυτήν την δύσκολη προσπάθεια αποπεράτωσης της εφαρμογής μου.

Φιλικά

Αλέξανδρος
Απάντηση με παράθεση