Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-12, 23:30
spooky
Guest

Προεπιλογή

Ξανακοίταξα το πρόβλημα που ανάφερα με την βάση του kapetang.

Ακολούθησα τις οδηγίες σου και όλα φαίνονται να είναι οκ. Το ole automation είναι τσεκαρισμένο και δεν λέει πουθενά missing . Επίσης τίποτα άλλο δεν είναι τσεκαρισμένο και να είναι Missing.

Τώρα στην φόρμα frmShowStatus βάζοντας μια ημερομηνία και πατώντας Εμφάνιση έκθεσης μου πετάει στον debuger και βγάζει το εξής μύνημα Cannot find variable και μου έχει επιλεγμένη την acViewReport. Όταν πάω να συντάξω μόνος μου την DoCmd όντως δεν υπάρχει η acViewReport.

Όταν πάω να πατήσω το κουμπί ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΥ_ΠΤ τότε το μύνημα που μου βγάζει είναι The connection with the OLE server was lost., or the OLE server encountereden error while you were using it .

Το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει κι όταν πάω να ανοίξω την φόρμα ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ_ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΥ_ΠΤ και μου λέει να κάνω restart τον OLE server.

Έχεις δίκιο για τις παρατηρήσεις σου , αλλά χρησιμοποιώντας την βάση για να βάλω μερικές εγγραφές ή ακόμα να δω κάποια μέρα είδα ότι δεν πολυβολεύει αυτή η απεικόνιση , ενώ βολεύει πολύ η απεικόνιση της έκθεσης, καθώς επίσης κι όταν ήθελα να δω μια προηγούμενη ημερομηνία τότε μου εμφάνιζε από την ημερομηνία και κάτω. Καλό θα ήταν να μου εμφανίζει μόνο την ημερομηνία που έχω επιλέξει .

Συγνώμη για το πρίξιμο. Η αγνοιά μου όμως και η θέληση για να μάθω είναι αυτή που με έκανε να ξεκινήσω να φτιάξω αυτή την βάση.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας
Απάντηση με παράθεση