17-04-12, 11:41
|
| Super Moderator Όνομα: Αγγελος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 29-04-2010
| |
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από choulio19 Καλησπέρα. Φτιάχνω ένα πελατολόγιο και έχω κολλήσει κάπου.
Έχω φτιαξει ενα ερωτημα με το ονομα "q_ekkremotites" το οποίο έχει τον εξής κώδικα για να υπολογίζει τις διάφορες οφειλές Κώδικας: SELECT pelates.eponymo, pelates.onoma, pelates.tilefono, pelates.dieuthynsi, ergasies.eksoflithei,
(Sum(ergasies.kostos) - Sum(ergasies.pliromi)) As Οφειλές
FROM pelates INNER JOIN ergasies ON pelates.key = ergasies.[customer key]
WHERE ((ergasies.eksoflithei = 0) OR (ergasies.eksoflithei is NULL))
Group By pelates.eponymo, pelates.onoma, pelates.tilefono, pelates.dieuthynsi, ergasies.eksoflithei;
Τώρα θέλω να φτιάξω μια έκθεση στην οποία όταν την ανοίγουμε να φαίνονται όσοι έχουν οφειλές.
Να βγάζει δλδ όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και το ποσό της οφειλής.
Ευχαριστώ | Καταρχάς Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους!
Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος...
θέλεις να δημιουργήσεις μια έκθεση της οποίας (όπως βλέπω στο ερώτημά σου εδώ: (Sum(ergasies.kostos) - Sum(ergasies.pliromi)) As Οφειλές) έχεις υπολογίσει..
Σωστά?
Γιατί δεν δημιουργείς μια έκθεση με βάση αυτό το αποθηκευμένο στην βάση ερώτημα και με ένα κριτήριο ως προς το πεδίο "Οφειλές" όπου αφειλες <> 0.
Επίσης θα μπορούσες να βάλεις χρωματικά όρια στο πεδίο οφειλές για καλύτερη χρήση και ταξινόμηση και και και και ...
:D ;)