Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-04-12, 15:53
PANIK Ο χρήστης PANIK δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Προεπιλογή Ενεργοποίηση απενεργοποίηση κουμπιού και σήμανση

Καλησπέρα σε όλο το FORUM επανέρχομαι με το εξής ερώτημα Σε ένα βιβλίο εργασίας στο Excel στο πρώτο φύλλο εισάγω τα δεδομένα μου που είναι αρκετά. Πιό συγκεκριμένα οι στήλες είναι περίπου 50 και οι γραμμές στη διάρκεια ενός χρόνου πλησιάζουν τις 20.000. Στο δεύτερο φύλλο με τα λίγα που ξέρω μέσα στα κελιά του φύλλου και χρησιμοποιώντας κύρια τη συνάρτηση subtotal έχω φτιάξει ένα πίνακα που μου δίνει τα αποτελέσματα που θέλω να βλέπω έτσι όπως θέλω να τα βλέπω. Γύρω από αυτό τον πίνακα έχω δημιουργήσει κουμπιά που τα έχω αντιστοιχίσει με μακροεντολές φιλτραρίσματος που λειτουργούν στο πρώτο φύλλο χωρίς να φεύγω από το δεύτερο φύλλο .
Τα κουμπιά είναι πάρα πολλά γιατί είναι και πολλές οι στήλες δεδομένων στο πρώτο φύλλο και συμβαίνει να γίνονται πολλά φιλτράρισμα το ένα μετά το άλλο.Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι ότι ξεχνάω πια έχω πατήσει εφόσον δεν υπάρχει σήμανση ότι είναι πατημένο. Δεύτερο δεν λειτουργούν αντίστροφα δηλαδή να απενεργοποιούν (με διπλό κλίκ π.χ.) το φίλτρο.
Τα ερωτήματα λοιπόν είναι. 1)Υπάρχει τρόπος να φαίνεται ότι το κουμπί πατήθηκε και 2) αν γίνεται το κουμπί να έχει και εντολή ενεργοποίησης και απενεργοποιησης φίλτρου. Και βέβαια αν υπάρχει μιά διαφορετική λύση είναι ευπρόσδεκτη. Δεν ξέρω αν έχει ανέβει το συνημμένο αρχείο λόγω του μεγέθους του..
Απάντηση με παράθεση