Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-12, 21:52
alex Ο χρήστης alex δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Kαλησπέρα Τάσο

Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ για τις αλλεπάλληλες βοήθειες που έχω λάβει.
Τελικά από ότι κατάλαβα πρέπει να κάνω διαχείριση αποστολής SMS.
Τα SMS είναι μόνο εξερχόμενα δεν λαμβάνω μηνύματα.Σε μία δοκιμαστική που έκανα σε μήνυμα αποστολής ένα- ένα ο Server μου απάντησε ότι στάλθηκε επιτυχώς.Για να έχω όμως την επιβεβαίωση ως καταγραφή σε πίνακα θα πρέπει να συνεργαστώ με τον Server.Έτσι δεν είναι;Αυτό βέβαια είναι πολύπλοκο όπως και αναφέρεις.Το καλό είναι ότι με τον Ιnternet Explorer εξαρτάσαι μερικώς από την εταιρεία και δεν είσαι υποχρεωμένος να εγκαταστήσειςActive X Dll με επωνυμία Εταιρείας και το σπουδαιότερο δεν θα βγάζει λογότυπο της εταιρείας, θέλω να πιστεύω.
Τώρα εάν χρησιμοποιήσω τον δικό σου κώδικα θα φτιάξω τους δύο πίνακες.
και την φόρμα όπως έχει;Δεν θα έχω λες πρόβλημα;
Την άλλη εβδομάδα θα αγοράσω 1000 μηνύματα και θα το δοκιμάσω με τον δικό σου τρόπο. Εάν δεν στέλνει τότε έχω την δική μου επιλογή να χρησιμοποιήσω το Active Χ .
Αφού με επιβεβαίωσες ότι το έχω σωστά το Loop τουλάχιστον και στέλνει μαζικά
__________________________________________________ ___-
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο καμία σχέση με το αντικείμενο που συζητήσαμε.
Στη βάση αυτή πρόσθεσα στη φόρμα SMS ένα κουμπί εντολής για backGround και έφτιαξα μια δική μου παλέτα χειροποίητα με χρώματα να αλλάζει το φόντο της βάσης.Επειδή όμως παιδεύτικα πάρα πολύ και έκανα και λάθος σε μερικά χρώματα θα ήθελα να ρωτήσω.Το ερώτημα είναι:
Πώς μπορώ να ανοίξω την παλέτα των χρωμάτων της ζωγραφικής για να αλλάζω προγραμματιστικά το φόντο κάποιας φόρμας και όχι της βάσης;
Ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί το θέμα.
Στέλνω μια βάση να δείς τι έχω κάνει(με λίγα Βytes γιατί δεν την φορτώνει αυτή που χρησιμοποίσα) και αν υπάρχει η δυνατότητα αυτή που περιέγραψα.

Φιλικά
Αλέξανδρος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Allagi_Font.zip (258,0 KB, 52 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση