01-04-12, 15:56
|
| Όνομα: Χρήστος Φ. Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 20-12-2010 Περιοχή: Θεσσαλονίκη
| |
Καταρχήν σ' ευχαριστώ για την λύση που μου πρόσφερες.
Δουλεύει μια χαρά.
Στην φάση αυτή δεν την αξιοποιώ αλλά την έχω αποθηκεύσει να την μελετήσω αργότερα.
Τελικά προτιμώ να δουλεύω όπως φαίνεται στην παρακάτω Βάση-Demo. Μ' αυτόν τον τρόπο τα ελέγχω όλα απ' την βοηθητική Φόρμα.
Την βάση την έχω μετατρέψει σε μια υποθετική μικρή εφαρμογή όπου επιλέγουμε προϊόντα διαφόρων προμηθευτών σε κάποιες αγορές μας. Έτσι θα μπορούμε να την καταλαβαίνουμε ευκολότερα νομίζω... Έχω όμως ένα πρόβλημα.
1) Σαφέστατα ακόμη και αν διαγραφούν εγγραφές του tblProionta δεν διαγράφονται απ' τον tblAgores ... αλλά ...Πως μπορώ να αποτρέψω την διαγραφή των εγγραφών του Πίνακα tblProionta;
2) Στην Φόρμα frmAgores υπάρχει τρόπος στο πλαίσιο κειμένου Αναζητήστε Προϊόντα να πληκτρολογώ κάποιο προϊόν και καθώς πληκτρολογώ να φιλτράρονται δυναμικά/διαρκώς οι εγγραφές της Φόρμας;
(υπάρχει μια λύση στο ζητούμενο αυτό εντός του Forum αλλά εκεί η Φόρμα τροφοδοτείται από Ερώτημα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:57.
|