23-03-12, 22:55
|
| Όνομα: Άρης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 21-03-2012
| |
καταρχην ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες...στην γραμμη 5734 εχει γηπεδουχο τη λαβαλ..αυτο που θελω ειναι να διαβασει μεσω καποιας συναρτησης απο την αρχη της στηλης F μεχρι την λαβαλ και να μου βγαλει στην στηλη Ο5734 πχ...4-1-1...αυτο θα σημαινει οτι η λαβαλ εντος εδρας στους τελευταιους 6 εχει 4 νικες 1 ισοπαλια και 1 ηττα...αυτο που γνωριζω ειναι να μου βγαλει στην στηλη Ο5734 ολα τα παιχνιδια της λαβαλ σαν γηπεδουχο...δεν ξερω πως θα σταματησω την countif να μετρησει τα 6 τελευταια παιχνιδια..ομοιως αν γινεται παλι για την γηπεδουχο να μετρησει και παλι τους 6 αγωνες αλλα αυτη τη φορα και στην στηλη f αλλα και στην g(αυτη τη φορα θα ειναι εντος εκτος εδρας) και να μου δωσει αποτελεσμα πχ στη στηλη p5734...θελω αν γινεται να εχει μια τετοια μορφη καθως θα εφαρμοστει σε πανω απο 100.000 γραμμες...το παραδειγμα που μου εγραψες το δοκιμασα...αλλα μαλλον κατι δεν κανω σωστα...χωρια που τεχνικα μαλλον δε με βολευει μια τετοια μορφη...σε καθε περιπτωση σ ευχαριστω που ασχοληθηκες και αν εχεις να προτεινεις καποια αλλη παραλλαγη θα το εκτιμουσα αφανταστα,,,συγγνωμη και αν κουρασα με το μεγαλο post....
|