18-03-12, 17:35
|
| Όνομα: Γιώργος Π. Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική | | Εγγραφή: 15-03-2012 Περιοχή: Αθήνα
| |
Γεια σας. Επανέρχομαι στο θέμα, έχοντας προσαρμόσει τα πραγματικά δεδομένα μου με βάση την πολύτιμη βοήθεια των φίλων που μου απάντησαν και έχοντας κατανοήσει καλύτερα τη δημιουργία και χρήση των Pivot Tables. Έχω καταλήξει σε κάτι όπως το συνημμένο υπόδειγμα (PivotTable2a.xls).
Ωστόσο, επειδή τους συγκεκριμένους πίνακες θα χρησιμοποιούν άτομα που έχουν βασικές γνώσεις Excel, θα ήθελα τη φόρμουλα ή τον κώδικα VBA, για τα εξής:
1) Όπως φαίνεται στο συνημμένο υπόδειγμα υπάρχει το φύλλο 'ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ' όπου θα καταχωρούνται κάθε μήνα τα δεδομένα. Κάθε φορά που ο χρήστης ολοκληρώνει την καταχώρηση ενός μήνα, με το πάτημα ενός κουμπιού, να μεταφέρονται τα δεδομένα στα αντίστοιχα κελιά του φύλλου 'Data'.
2) Πώς μπορώ να εφαρμόσω στο Pivot Table μια στοιχειώδη πρόβλεψη για κάθε τιμή. Η TREND είναι ότι πρέπει. Η δυσκολία μου είναι το πώς και σε ποιο φύλλο να την εφαρμόσω.
Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.
Γιώργος Π.
|