| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα φιλοι Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζεται............. Στο EXCEL υπαρχει η συναρτηση Vlookup στην ACCESS με ποια συναρτηση μπορω να να την αντικαταστησω και εαν μπορειτε να μου γραψετε και κανενα παραδειγμα γιατι δεν υπαρχουν οι καταληλες γνωσεις Εστω και σε κωδικα θελω οταν σε μια στηλη υπαρχει ο αριθμος 0,1,2,...............11 να αντιχεισθει στο 0 να γρφει διπλα τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ,το 1 τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.............το Τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ Ευχαριστω για τον χρονο σας |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα... Χρήστο να μερικές μορφές της συνάρτησης που ψάχνεις Κώδικας: Dim varX As Variant
varX = DLookup("[LastName]", "Employees", "[EmployeeID] = 1")
Κώδικας: =DLookup("[ProductName]", "Products", "[ProductID] =" & Forms![Order Details]!ProductID)
Κώδικας: Dim intSearch As Integer
Dim varX As Variant
intSearch = 1
varX = DLookup("[CompanyName]", "Shippers", "[ShipperID] = " & intSearch)
Καλή δουλειά ... Φιλικά / Νικος |
|
| |||
| |||
|
Φιλε Νικο για σου Επειδη οπως σου ειπα δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις ,θα μπορουσες εαν ειναι δυνατον να μου το εκανες σε παραδειγμα επισυναπτω και μια βαση και πανω σάυτη κανε το παραδειγμα εαν μπορεις Στα ερωτηματα και στο ερωτημα "Υπολογισμος τριετιας" Θελω Οταν το πεδιο"μηνες για την επομενη τριετια " γραφει 0,1,2,3,.........11 " Να υπαρχει διπλα ενα αλλο πεδιο και να γραφει οταν πχ ειναι ο αριθμος 0 "τον Ιανουαριο", οταν ειναι ο αριθμος 1 "τον Φεβρουαριο".........και ουτω καθεξεις με τελος τον αριθμο 11"Τον Δεκεμβριο" Νομιζω οτι σου εδωσα να καταλαβεις τι θελω να κανω |
|
| ||||
| ||||
|
Φιλε μου χρησιμοποιησε στο ερωτημα σου μια νεα στηλη ως εξης: Mines:Switch([SynoloMines]=1;"ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ";[SynoloMines]=2;"ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ";[SynoloMines] =3;"ΜΑΡΤΙΟΣ") ΚΛΠ - ΚΛΠ Για τους υπολοιπους μηνες. Οπου "Συνολο Μηνες" = "SynoloMines". Παντα να χρησιμοποιητε greeklish χωρις κενα.
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη editolis : 02-03-10 στις 13:56. |
|
| |||
| |||
|
Φιλε Τολη καλημερα Σ΄ευχαριστω για την βοηθεια σου Ειναι οπως το ηθελα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Συνάρτηση if στην Access | Xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 21-04-15 08:04 |
| [ Ερωτήματα ] Index στην Access | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 10-03-11 14:14 |
| [ Συναρτήσεις ] Η Mod στην access | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-10 13:17 |
| log file στην access | giorgos_ad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-10 10:37 |
| [ Εκθέσεις ] Εκθέσεις στην access | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-02-10 16:57 |
Η ώρα είναι 09:02.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο