| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους, επανέρχομαι με νέα ερώτηση: Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος και ποιά είναι η λύση στην παρακάτω ερώτησή μου: Έχω μια σειρά από κελιά σε μια εγγραφής της φόρμας... πχ (όνομα, τιμή, φπα, σύνολο και σχόλια)... το ύψος των κελιών είναι πχ 1,2cm... μπορώ όταν πατάω στα "σχόλια" να μου κάνει μεγένθυση μόνο του κελιού αυτού? και όταν πατάω αλλού να επιστρέφει στο προκαθορισμένο ύψος (1,2cm)? Πάνος |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Πάνο, καλωσόρισες στην παρέα μας. Αν, ενώ έχουμε πατημένο το Shift, πατήσουμε F2, θα ανοίξει το παράθυρο Zoom για το πεδίο που έχει την εστίαση. Έτσι μπορούμε να δούμε και να επεξεργαστούμε την τιμή ενός πεδίου σ’ ένα μεγαλύτερο παράθυρο. Φιλικά/Γιώργος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Μεταβίβαση τιμής πεδίου από φόρμα σε φόρμα | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 01-02-16 07:58 |
| Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 10:07 |
| [ Φόρμες ] Άθροισματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-01-14 08:32 |
| [ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-09-12 20:49 |
| Αντιγραφή πεδίου υποφόρμας σε κύρια φόρμα | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-03-10 21:03 |
Η ώρα είναι 07:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο