Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σε λίστα πολλών επιπέδων έχω φτιάξει το διάστιχο μεταξύ των επιπέδων κάνοντας την ανάλογη επιλογή σε κάθε επίπεδο . Αυτό το κάνω σε κάθε επίπεδο χειροκίνητα. θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να γίνεται αυτόματα σε όσα επίπεδα και αν προσθέσω. Επίσης αν σε ήδη υπάρχουσα λίστα να μπορεί να εφορμοστεί η ρύθμιση αυτή. Στο συνημμένο έχω ενα παράδειγμα στο πως θα ήθελα την διαμόρφωση. Ευχαριστώ
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Σηκώστε το κεφάλι ψηλά ! ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πρόσθετα ] Αποεπιλογή πολλών checkbox | Λάμπρος Τ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-01-19 08:04 |
Εκτύπωση πολλών εγγραφών σε έκθεση. | Νιόνιος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 21-12-18 12:05 |
[VBA] VBA - Αντιγραφή πολλών κελιών σε ένα. | spavlos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 27-09-17 10:05 |
[ Συναρτήσεις ] Δημιουργία πολλών σχέσεων | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 26-09-17 22:45 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση πολλών αρχείων, πολλών επιλογών | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-06-12 12:34 |
Η ώρα είναι 12:17.