Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το ισχυρότατο Microsoft Word. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ, Γνωρίζω πως υπάρχει τρόπος (κάποιος τύπος ή εξίσωση νομίζω) έτσι ώστε ένα κείμενο που έχω στην word και είναι όλο στα κεφαλαία, να μετατραπεί αυτόματα σε πεζά... Είμαι σίγουρος πως γίνεται εφόσον μου το είχε δείξει κάποιος φίλος μου αλλά δεν έχω συγκρατήσει την μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσω. Θα εκτιμούσα εάν κάποιος φίλος από το φόρουμ μας θα μπορούσε να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ προτέρων, Γιώργος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Γιώργο στην κορδέλα δίπλα απο την γραμματοασειρα υπαρχει το κουμπί Αa . Επιλέγεις το κείμενο που θέλεις να μετατρέψεις και πατάς αυτό το κουμπί και επιλέγεις την διαμόρφωση που θέλεις. ελπίζω να βοήθησα Φιλικά
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Σηκώστε το κεφάλι ψηλά ! ![]() |
| |||
| |||
![]()
Μανώλη καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία που μου έδωσες και συγνώμη για την καθυστερημένη ανταπόκριση από μέρους. Για να εϊμαι ειλικρηνής δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη εξαιτίας άλλων προτεραιωτήτων. Θα το ελέξω και θα επανέλθω. Ευχαρισw πολύ |
| |||
| |||
![]()
Μανώλη σε χαιρετώ. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Όντως, η μετατροπή γίνεται όπως μου έχεις πεί. Νάσαι καλά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντικατάσταση κεφαλαίων με πεζά | geotso | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-03-15 23:48 |
Διαφορετική κεφαλίδα σε κεφάλαια | q.mrk | Word - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-03-15 12:28 |
Ερώτημα με κεφαλαία γράμματα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-02-14 23:00 |
Μετατροπή Κεφαλαία - Μικρά | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-12-12 16:04 |
[Γενικά] μετατροπή σε ωρα | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-10 10:15 |
Η ώρα είναι 10:07.