Visual Basic .NET Ερωτήσεις / Απαντήσεις σε σχέση με τη χρήση της Visual Basic .NET. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητοί φίλοι, Απευθύνομαι στη φιλανθρωπία των ειδικών, καθώς όσες προσπάθειες κι αν έκανα για να λύσω το πρόβλημά μου (κι έκανα αρκετές)… απέτυχαν παταγωδώς. Έχω έναν πίνακα του οποίου οι 3 στήλες έχουν ετικέτες “A”, “B” και “C” και οι 3 γραμμές έχουν ετικέτες “L1”, “L2” και “L3” και ο οποίος δέχεται 9 αριθμητικές τιμές (ακέραιες ή δεκαδικές). Επιλέγοντας μια τιμή (“A”, “B” ή “C”) από ένα ComboBox (ας το πούμε Combo1) προσδιορίζω αν θα αναζητήσω τις τιμές στην 1η, τη 2η ή την 3η αντίστοιχα στήλη του πίνακα. Σε ένα textbox (ας το πούμε Text1) καταχωρείται (με κάποιο τρόπο που δεν είναι της παρούσης) μια ακέραια αριθμητική τιμή. Θέλω, για κάθε τιμή της επιλεγμένης στήλης που είναι μεγαλύτερη ή ίση με την τιμή του Text1, να καταχωρούνται σε ένα listbox όλες οι ονομασίες (οι ετικέτες) των γραμμών στις οποίες βρίσκονται οι εν λόγω τιμές. Κάθε βοήθεια στη συγγραφή του κώδικα θα εκτιμηθεί δεόντως, καθώς … και οι άσχετοι έχουν ψυχή!!! |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, Έκανα μια προσπάθεια σε VBA μέσω Excel. Ελπίζω να σε διευκολύνει μ' αυτόν τον τρόπο και να σε βοηθήσει να το μεταφέρεις σε VB.NET.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You!!! |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Χρήστο, Job Done!!! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Εξαγωγή πίνακα σε Excel | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-03-19 11:52 |
[Excel07] Εξαγωγή δεδομένων από πίνακα | panageo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-15 13:12 |
[ Πίνακες ] Εξαγωγή πίνακα σε excel | markosv | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-11-11 18:01 |
[Συναρτήσεις] Εξαγωγή Πίνακα Access στο Excel | dream-garden | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 31-03-11 20:41 |
Εξαγωγή πίνακα σε ascii file | stavros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 07-12-09 19:05 |
Η ώρα είναι 21:46.