Outlook - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Γενικά θέματα γύρω από το Microsoft Outlook. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Έχω ένα πρόβλημα με το Outlook. Eνω δουλευε καλά ξαφνικά δεν μου ανοίγει και μου βγάζει τα παρακάτω μηνύματα «Δεν υπάρχει εγκατεστημένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εκτέλεση της ενέργειας που απαιτήθηκε. Εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εάν κάποιο είναι εγκατεστημένο , δημιουργήστε συσχέτιση στην επιλογή Προεπιλεγμένα προγράμματα στον Πίνακα Ελέγχου.» Πατάω Οκ και στην συνέχεια μου βγάζει μήνυμα «Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Microsoft Office Outlook. Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του παραθύρου του Οoutlook» Πάω στον πίνακα ελέγχου αλλά δεν μου βγάζει πουθενά το Outlook Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά πάλι τα ίδια Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Εχω το Office 2007 και win7 Ευχαριστώ
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Σηκώστε το κεφάλι ψηλά ! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolis : 29-03-11 στις 21:45. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Μανώλη! Δεν μας είπες τελικά τι έκανες με τα διαγραμμένα Μηνύματα Στο Θέμα μας όμως: Με το συνδυασμό πλήκτρων Windows+R ανοίγεις το παράθυρο εκτέλεσης όπου πληκτρολογείς το παρακάτω: Outlook.exe /resetnavpane (Προσοχή! Πρέπει να υπάρχει κενό μετα το "Outlook.exe ") Αν το πρόβλημα συνεχίσει να υπάρχει, φρόντισε στον πίνακα ελέγχου στο ελέγξεις το/τα Profile του Outlook κάνοντας κλικ στο εικονίδιο 'Αληλλογραφία (Mail)' Κάνε κλικ στην Εμφάνιση των προφίλ και αν υπάρχουν περισσότερα από ένα προφίλ στην καρτέλα "Γενικά", το προεπιλεγμένο προφίλ θα έχει καταχωρηθεί στο DropDown: Εκκίνηση του Microsoft Office Outlook με αυτό το προφίλ. Εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστείς τα Profil (να αλλάξεις την προεπιλογή, να διαγράψεις ή να δημιουργήσεις νέο). Πρίν κάνεις οτιδήποτε δημιούργησε ένα αντίγραφο ασφαλείας του Outlook.pst Θα πρέπει να εντοπίσεις το αρχείο δεδομένων του Outlook (Outlook.pst) στη διαδρομή: C:\Users\το UserName σου\AppData\Local\Microsoft\Outlook\ Outlook.pst. O φάκελος του είναι κρυφός και ίσως χρειαστεί να εμφανίσεις τους κρυφούς φακέλους και αρχεία στον υπολογιστή σου για να φτάσεις ως εκεί. Αν με τα παραπάνω δεν διορθωθεί, τότε θα προχωρήσουμε σε άλλες ενέργεις. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| ||||
| ||||
![]()
Τασο καλησπέρα Καταρχας ζητώ συγγνωμη που δεν απάντησα στο θέμα για τα διεγραμμενα email ![]() Ακολούθησα τις οδηγίες σου και τα επανέφερα ![]() Οσον αφορα τα τωρινά. Εκανα αυτο που είπες Παράθεση:
"Δεν υπάρχει εγκατεστημένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού......." πάτησα το ok και άνοιξε το Outllok κανονικά. Εκανα επανεκίννηση στον υπολογιστή μήπως και διορθωθεί και μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Στο προφίλ είναι μόνο ένα Φιλικά Μανώλης
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Σηκώστε το κεφάλι ψηλά ! ![]() |
| ||||
| ||||
![]()
Μανώλη, σιγουρέψου ότι το Outlook δεν τρέχει στο παρασκήνιο (έλεγξε το από τη διαχείριση εργασιών στην καρτέλα διεργασίες). Πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου\Προγράμματα\Προεπι λεγμένα προγράμματα\Ορισμός προεπιλεγμένων προγραμμάτων. Στη λίστα Προγραμμάτων κάνε κλικ στο Microsoft Office Outlook. Κατόπιν κάνε κλικ στο "Ορισμός αυτού του προγράμματος ως προ επιλεγμένου" Πες μας αν έγινε. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Τάσο ακολούθησα τις οδηγίες σου , αλλα στην λίστα των προγραμμάτων δεν είναι το Outlook. Μια σκέψη που έκανα είναι μήπως έχει πρόβλημα κάποιο αρχείο των windows. Φιλικά Μανώλης
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Επειδή είχα και άλλα προβλήματα στο PC ![]() μάλλον κάποιος ιος έφταιγε ![]() έκανα format και όλα έφτιαξαν :lolol: ![]()
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με outlook, κλείνει μόνο του σε οποια ενέργεια κανω | Thanasis Ikonomou | Outlook - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-11-15 13:33 |
[Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα του Excel | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-01-15 23:36 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα στο άνοιγμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-03-12 19:45 |
Πρόβλημα στο άνοιγμα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-02-12 08:10 |
[Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα του excel | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-10-11 15:54 |
Η ώρα είναι 12:14.