Ms-Office Γενικές ερωτήσεις για τις εφαρμογές του Microsoft Office. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα Μου έστειλαν μία παρουσίαση , 23 σελίδων ,απο μια εταιρεία την οποία θέλω να τυπώσω. Το πρόβλημα μου είναι ότι το μέγεθος των διαφανειών είναι μεγάλο. Ετσι στην εκτύπωση δεν μου βγάζει όλη την σελίδα. Πώς μπορώ να προσαρμόσω τις σελίδες ( αν είναι δυνατόν όλες μαζί ) ώστε να εκτυπώνονται ολόκληρες σε σε Α4 ? Σας ανεβάζω την 1η σελίδα ευχαριστώ
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Σηκώστε το κεφάλι ψηλά ! ![]() |
|
![]()
Γειά σου Μάνο. Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με το PowerPoint, αλλά νομίζω, εκτύπωση μεγάλων διαφανειών απευθείας σε Α4 και μάλιστα ομαδικά, δεν υποστηρίζεται. Ο τρόπος εκτύπωσης, που σίγουρα υπάρχει και υποστηρίζεται είναι: Είτε να γίνουν οι διαφάνειες «πλάκες» περιοχών και να ενωθούν σε ένα μεγάλο «χάρτη» (πχ Α3) είτε να γίνει κάποιο "Bypass" ώστε να χωρέσει σε Α4, κάθε μια διαφάνεια. Πως γίνεται: Μπορείς με το κατάλληλο PDF εργαλείο, να μετατρέψεις όλη την παρουσίαση σε PDF και να εκτυπώσεις το PDF, ή και πιο απλά χωρίς άλλα προγράμματα, (θέλει λίγο δουλίτσα όμως) να κάνεις με το Ctrl πατημένο, κλικ σε: Εικόνα, λεζάντες, σχήματα ή ότι άλλο κάθε διαφάνειας και να σώσεις ως εικόνα. Μετά τυπώνεις τις εικόνες σε Α4 εύκολα. Αυτό μπορώ να σκεφτώ αυτήν την στιγμή. Ελπίζω να βοηθήσει. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα σε όλη την παρέα Σπύρο σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Τις ακολούθησα , παιδεύτηκα λίγο βέβαια αλλα πήρα αυτό που ήθελα Φιλικά
__________________ Μανώλης Γαβαλάς Σηκώστε το κεφάλι ψηλά ! ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία δυναμικού Timeline σε Powerpoint με δεδομένα από πίνακα Excel | Kostas_S | Ms-Office | 4 | 05-09-15 23:35 |
[VBA] Eκτύπωση σελίδας με βάση τιμή απο combobox | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-05-13 22:35 |
Η ώρα είναι 22:22.