![]() |
Υπερσύνδεσεις? Καλημέρα σε όλους, είπα να μην χαλάσω την συνήθειά μου και να επανέλθω με ένα ακόμη περίεργο θέμα.:001_tongue: Σε μια στήλη καταχωρώ τα ονόματα των φύλλων εργασιών μου. Αυτό που θέλω είναι έναν τύπο που να "βλέπει" το όνομα της στήλης 1 και να επιστρέφει στη στήλη 2 το κελί Α1 του αντίστοιχου φύλλου. Ευχαριστώ, Μάρω |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα. Μάρω υποθέτω ότι μιλάς για φύλλα του ίδιου βιβλίου και ότι τα ονόματα των φύλλων σου βρίσκονται στη στήλη Α του Φύλλο1. Όταν πρόκειτε λοιπόν για φύλλα του ιδίου βιβλίου ακολουθούμε τα παρακάτω 3 απλά βήματα: 1) Επιλέγουμε το κελί Φύλλο1!b2 και ορίζουμε το όνομα Target με αναφορά =INDIRECT(Φύλλο1!$a2&"!$a$1") 2) Γράφουμε στο b2 =IF(a2="";"";Target) 3) Τραβάμε (αντιγράφουμε) το Β2 προς τα κάτω όσο χρειάζεται Δες το συνημμένο παράδειγμα και πες μας αν έγινε το ζητούμενο Θανάσης |
Να 'σαι καλά φίλε μου, είναι ότι ακριβώς ζητούσα. Α! Χρόνια Πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. (Σε περίπτωση που δεν είμαι μέσα αύριο) Φιλικά, Μάρω |
Νάσαι καλά. Σ'ευχαριστω με την σειρά μου τόσο για την ανταπόκριση όσο και για τις προκαταβολικές ευχές :icon_yes: Τα λέμε Θανάσης |
| Η ώρα είναι 14:32. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.