![]() |
Ημερολόγιο 1 Συνημμένο(α) Παιδιά καλησπέρα, Χρειάζομαι ένα μηνιαίο πλάνο στο excel όπως αυτό που επισυνάπτω, και να είναι οι Κυριακές με κίτρινο, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Αγγελική, Ελπίζω το συνημμένο αρχείο να σε βοηθήσει. Στο Α1 γράφεις το έτος που θα αναφέρονται οι μήνες. Η στήλη C περιέχει συνάρτηση για την πρώτη ημέρα κάθε μήνα και οι υπόλοιπες αυξάνονται κατά μία ημέρα. Κάθε μήνας περιέχει μορφοποίηση υπό όρους ώστε να κιτρινίζονται οι Κυριακές (βάσει πάντα του έτους στο Α1). |
Καλημέρα Χρήστο, Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! |
Μπορώ να ρωτήσω τι κάνω με τα περιθώρια για να εκτυπωθεί σε όλο το οριζόντιο μέρος ενός Α4; Αν είμαι εντός θέματος. Ευχαριστώ |
Καλησπέρα Αγγελική, Στον δικό μου εκτυπωτή, έφτιαξα έτσι τα περιθώρια ώστε στις δύο πρώτες σελίδες εκτυπώνονται τρεις μήνες. Επειδή όμως από εκτυπωτή σε εκτυπωτή τα περιθώρια πιθανόν να διαφέρουν, δοκίμασε το εξής αν σε καλύπτει: Στη Διαμόρφωση σελίδας, αφού βάλεις οριζόντιο Προσανατολισμό, στο Προσαρμογή και στο πλαίσιο ανά ύψος σβήσε τον αριθμό και πάτα ΟΚ. Αλλιώς μπορείς να μειώνεις το ποσοστό μέχρι εκεί που σε βολεύει στο "Ρύθμιση στο". |
Ναι κατάλαβα, σε ευχαριστώ! |
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω τα περιθώρια από άκρη σε άκρη σε όλο το Α4 (οριζόντιο προσανατολισμό) για να το κάνω όπως το συνημμένο. Δηλαδή μου αφήνει κενό δεξιά και αριστερά. Δεν είναι θέμα δλδ εκτύπωσης. Έχεις κάποια ιδέα; Ευχαριστώ και πάλι. |
1 Συνημμένο(α) Το συνημμένο. Φαίνεται; |
| Η ώρα είναι 20:41. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.