![]() |
Τροποποίηση κώδικα inputbox Καλησπέρα σε όλους. Όσο ψάχνεις τόσο βρίσκεις, αλλά μέχρι ένα σημείο μπορώ να φτάσω μόνος. Η συμβουλές και η βοήθειά σας πολύτιμες. Στον παρακάτω κώδικα που βρήκα, τροποποίησα το μπλε κομμάτι ώστε να καθαρίζω κάποιες περιοχές. Βλέπω πως κάνει τον καθαρισμό, όμως θα ήθελα να το δουλέψω με κλειδωμένο το φύλλο INSERT DATA, μπορεί να γίνει αυτό; Κώδικας: Sub ClearContent() |
Καλησπέρα Νίκο, Δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα αν σε καλύπτει: Κώδικας: Sub ClearContent() |
Δουλεύει άψογα Χρήστο σε ευχαριστώ. Να τολμήσω να ζητήσω κάτι ακόμη, επειδή είδα ότι έχεις αλλάξει το μπλε κομμάτι που έβαλα. Έχω και το παρακάτω μέσα, το οποίο κάνω αντιγραφή και επικόλληση τιμών, φαντάζομαι τα καταλαβαίνεις. Επειδή όπως και το προηγούμενο είναι από καταγραφή μακροεντολών, υπάρχει διαφορά στην κατανόηση-ευκολία λειτουργίας του κώδικα; Κώδικας: Sheets("INFO").SelectΚώδικας: With Sheets("INFO")**Ναι! Δουλεύει και φυσάει Χρήστο η πρότασή σου αλλά και η επέμβασή μου! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Καλό βράδυ |
Νίκο, Μπορείς να αφαιρέσεις και τελείως τα δύο Select στον τελευταίο σου κώδικα. Μ' αυτόν τον τρόπο, οι τιμές θα επικολλούνται χωρίς να ενεργοποιείται/επιλέγεται το φύλλο INFO. Καλό βράδυ! :) |
Καλημέρα Χρήστο, έχω ενημερώσει το κομμάτι που πρότεινες, σε ευχαριστώ. Καλή συνέχεια. |
| Η ώρα είναι 01:06. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.