![]() |
Μήνες σε αριθμιτική τιμή Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την καλη δουλειά! Εδώ και καιρό με απασχολεί το εξής: Σε μια στήλη, έχω ονόματα μηνών ολογράφως δηλ. Ιανουάριος, Φεβρουάριος κτλ. αλλά και Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου ..... ή ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ με ή χωρίς τόνους! Θέλω λοιπόν σε μια νέα στήλη, να αντιστοιχίσω τον αριθμό του καθενός απ αυτούς τους μήνες για να μπορέσω να περάσω στο επόμενο βήμα που είναι η δημιουργία ημερομηνίας συνδυάζοντας τους αριθμούς των μηνών και τους ήδη υπάρχοντες αριθμούς από κάποιες άλλες στήλες για ημέρα και έτος. Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ Ελένη |
Καλημέρα Ελένη, Έστω ότι στη στήλη C περιέχει τους μήνες ολογράφως στις διάφορες μορφές τους όπως περίγραψες. Όρισε 2 ονόματα (Καρτέλα "Τύποι" > "Ορισμός ονόματος" 1ο όνομα: Κώδικας: Ονομα: MonthArrayΚώδικας: Ονομα: MonthTextΚώδικας: =IF(C1<>"";FIND(MonthText;MonthArray)/4;"")Τάσος |
Καλημέρα σε όλους! Τάσο, σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια! Δούλεψε ακριβώς όπως το περίμενα! Μου έλυσες τα χέρια! Nα είσαι καλά κι εσύ και οι υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ! Με εκτίμηση Ελένη |
| Η ώρα είναι 08:54. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.