![]() |
Αποτελέσματα & βαθμολογία αγώνων μπασκετ 1 Συνημμένο(α) Χαιρετώ την ομάδα, Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα φύλλο εργασίας στο excel στο οποίο να μπορείς να καταχωρίσεις τα αποτελέσματα αγώνων (σε τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ ) και ταυτόχρονα να προσθέτει του πόντους υπέρ και κατά της ομάδας σε κάθε αγωνιστική , αλλά και να προσθέτει βαθμούς στη βαθμολογία των ομάδων (2 βαθμούς η νίκη & 1 βαθμό η ήττα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα και καλή χρονιά Δες, μια πρόταση στο συνημμένο. Υποθέτω ότι στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία. |
Φίλε σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν. |
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα ομάδα, σε προηγούμενη μου ανάρτηση σχετικά με τα «αποτελέσματα και βαθμολογίες» σε αγώνες μπάσκετ θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικές μικρές αλλαγές; 1.Στα αποτελέσματα οι ομάδες που δεν έχουν παίξει μελλοντικούς αγώνες να παίρνουν "0" βαθμούς γιατί στην προκειμένη περίπτωση παίρνουν από "1" βαθμό και έτσι αλλοιώνεται η βαθμολογία του πρωταθλήματος. 2.Στην βαθμολογία η ταξινόμηση της κατάταξης μπορεί να γίνεται αυτόματα; Γιατί τώρα όταν αλλάζει η σειρά πρέπει να μπαίνεις και να κάνεις μόνος την ταξινόμηση με κριτήρια: α. τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει και β. με τη διαφορά (+/-) στους πόντους που πέτυχε η κάθε ομάδα. 3.Οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας να έχουν πάντα σταθερό χρώμα γεμίσματος; Ανεξάρτητα αν αλλάζει η σειρά τους σε κάθε αγωνιστική. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν έχω κουράσει. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Θάνο, δες το συνημμένο. Για την ταξινόμηση χρησιμοποιείται κώδικας, συνεπώς πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές. |
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΜΑΔΩΝ 1 Συνημμένο(α) Καλησπερα και καλως σας βρηκα. 1ον ειμαι ευγνώμων που βρηκα το αρχειο αυτο εδώ στη σελιδα σας :thumbup::thumbup::thumbup: Μπορεί κάποιος να μου προσθέσει τις ομάδες στον αυτόματο πίνακα της βαθμολογίας στο παρακάτω αρχείο? Είμαι εντελώς άσχετος με το office:blushing: |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Δες το συνημμένο. |
καλημέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ |
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια. |
| Η ώρα είναι 06:16. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.