![]() |
Ταξινόμηση 1 Συνημμένο(α) Καλημέρα σε όλους Φίλοι/ες μου έχω ένα αρχείο excel με τα στοιχεία κάποιων αυτοκινήτων (τα στοιχεία πινακίδων είναι ψεύτικα), και θέλω με το πάτημα ενός κουμπιού να εμφανίζεται πάνω-πάνω η ημερομηνία που είναι να κάνει έλεγχο (είτε ΚΤΕΟ, είτε ΚΕΚ, είτε ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΣ). Τώρα το έχω ταξινιμήσει στην στήλη ΚΤΕΟ (που το ΙΜΒ 5390 περνάει ΚΤΕΟ στις 15/07/2022). Εάν γίνεται όμως, όταν πατώ ένα κουμπί, να εμφανίζεται ένα ενημερωτικό πινακάκι που να αναγράφει π.χ. τις κοντινές 5 εργασίες που θα πρέπει να γίνουν, ανεξαρτήτως στήλης (να παίρνει δηλαδή και απο τις 3 στήλες τις πιο κοντινές ημερομηνίες). π.χ.: 1) 23/06/2022 - ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ το ΙΕΖ 6846 10t 2) 15/07/2022 - ΚΤΕΟ το ΙΜΒ 5390 7t 3) 07/07/2022 - ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ το ΑΗΒ 5064 1/2t 4) κ.ο.κ. Σας ευχαριστώ όλους/ες. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Σπύρο κάνε δοκιμές στο συνημμένο. |
Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ |
Καλή συνέχεια Σπύρο. |
Φίλε Γιώργο καλησπέρα, Στο μύνημα που εμφανίζεται πατώντας το πλήκτρο "ενέργειες", μπορεί να μεγαλώσει με πιο μεγάλα γράμματα και να τοποθετηθεί πιο δεξιά στο φύλλο εργασίας και όχι στο κέντρο? Σε ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Το μήνυμα που εμφανίζεται, με την εντολή MsgBox … της VBA, δεν έχει τη δυνατότητα μορφοποίησης. Θα μπορούσε, με αρκετό κώδικα και Windows API συναρτήσεις, να δημιουργήσουμε μία συνάρτηση με δυνατότητα κάποιας μορφοποίησης στο μήνυμα που θα εμφανίζει. Στο συνημμένο διάλεξα το μήνυμα να εμφανίζεται σε μία UserForm. Μπορούμε από τη γραμμή του τίτλου της να τη σύρουμε σε όποια θέση θέλουμε. Ενώ είναι ανοιχτή μας επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές στα δεδομένα, αλλά δεν προσαρμόζεται αυτόματα σ’ αυτά. Για το συγχρονισμό απαιτείται να πατήσουμε το κουμπί "υποχρεώσεις". |
Είσαι φοβερός Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά |
Να είσαι καλά Σπύρο και καλή συνέχεια. |
| Η ώρα είναι 13:09. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.